ВСІ НОВИНИ:

966 1

Увага! Знову, невеликий ЗБІР на прапори Нікополя нашим воїнам на фронт

Думаю, не треба казати, яку роль грає прапор Рідного Міста у тебе в бойовій машині або в окопі, коли ти перебуваєш на фронті. Ми роздали нашим воїнам вже понад 150 прапорів і ви це можете бачити на фото, які надсилають Нікопольчани з фронту.

993 0

Оригінальний акумулятор чи копія, який варіант обрати?

Акумулятор у будь-якому телефоні зношується через певний проміжок часу його активної експлуатації. У результаті мобільний пристрій дуже швидко розряджається і може навіть раптово вимкнутися. У цьому разі варто обрати нову батарею. Однак що купити: оригінал чи копію?

1 340 2

Увага Збір! Нашим захисникам, Нікопольцям, на Бінокуляр нічного бачення NV-880 ЗАКРИТО!!!

Для успішнішого переміщення на авто в нічний час необхідний саме такий Бінокуляр нічного бачення NV-880. ЗАКРИТО!!! Бо був, і вони знають, що з ним робити, щоб ІЧ не фонувало через лобове скло. На додаткові запитання відповім, якщо треба, при зустрічі.

2 020 0

Як називається хімік з полімерів?

Якщо треба дізнатися, що таке полімери та отримати консультацію, варто звернутися до хіміка-полімерника. Це професіонал, який займається дослідженням, розробкою, виробництвом та використанням полімерних матеріалів. Він орієнтується у всьому різноманітті синтетичних та природних полімерних молекул,