ВСІ НОВИНИ:

Вічна пам'ять тобі, Анжела!


Сьогодні, 12 квітня рано вранці була вбита добра людина, відомий волонтер, голова громадської організації «Волонтерська сотня Нікополя», Лавриненко (Мончинська) Анжела, яка з 2014 року регулярно надавала волонтерську допомогу воїнам ЗСУ, НГУ та добровольчих батальйонів на території проведення антитерористичної операції. 

У 2018 році була нагороджена Президентської відзнакою «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» та має відзнаку міського голови «За заслуги перед містом».

Як повідомляє Нікопольське районне управління поліції від отриманих численних ушкоджень потерпіла померла у лікарні не приходячи до тями. За підозрою у вчиненні злочину правоохоронці затримали 25-річного мешканця Нікопольського району. 
12 квітня о 5:40 до чергової частини Нікопольського районного управління поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що до травматологічного відділення з тілесними ушкодженнями з будівлі по вул. Електрометалургів  доставлено жінку, яка від отриманих травм померла. 
 Проведеними оперативними заходами поліцейські встановили та затримали, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, підозрюваного у вбивстві зловмисника. 
Наразі слідчим за погодженням із окружною прокуратурою зловмиснику оголошено про підозру за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тривають слідчі дії.

Час і місце де можна буде попрощатися з Анжелою повідомимо додатково 

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.