ВСІ НОВИНИ:

Нікопольські поліцейські оперативно затримали грабіжника, яки зірвав з чоловіка золотий ланцюжок

Патрульні поліцейські спільно з працівниками карного розшуку затримали грабіжника, який серед білого дня зірвав з чоловіка ланцюжок та зник у невідомому напрямку.Патрульні поліцейські спільно з працівниками карного розшуку затримали грабіжника, який серед білого дня зірвав з чоловіка ланцюжок та зник у невідомому напрямку.

 

Подія сталася 18 січня приблизно о 13-ій на вулиці Шевченка м. Нікополь. Потерпілий чітко повідомив правоохоронцям прикмети грабіжника. Завдяки цьому та камерам відеонагляду вони затримали злодія через декілька годин після скоєння злочину та вилучили у нього викрадений у чоловіка ланцюжок. Грабіжником виявився 27-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово засуджений, який влітку минулого року звільнився з місць позбавлення волі.           


Наразі слідчим спільними діями з місцевою прокуратурою йому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 4-х до 6 років.


Нікопольський ВП ГУНП в Дніпропетровській області


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.