ВСІ НОВИНИ:

За організацію незаконного пункту прийому металобрухту винесено вирок

Нікопольської місцевої прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 213 КК України (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом).



Встановлено, що в червні 2017 року місцева жителька м. Покров, будучи фізичною особою, яка не являється суб’єктом господарської діяльності та не маючи права на здійснення операцій з металобрухтом, винайняла підвальне приміщення в одному з будинків міста, обладнала його стаціонарними електронними вагами, підготувала в ньому місце для зберігання металобрухту та організувала незаконний пункт прийому металобрухту.

Прокурором Орджонікідзевського відділу Нікопольської місцевої прокуратури забезпечено підтримання державного обвинувачення в судовому засіданні та доведено вину обвинуваченої в повному обсязі.

Суд, врахувавши позицію прокурора та всі обставини по справі, особу обвинуваченої, яка повністю визнала себе винною, щиро розкаялась у вчиненому та активно сприяла розкриттю злочину призначив жінці покарання у вигляді штрафу у розмірі одна тисяча п’ятсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 25 500 гривень.

Прокурор Нікопольської
місцевої прокуратури
В. Жур

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Vail 25 октября 2017 10:01
А у нас таких "приемок" нет и дел нет. Я думаю боялись бы принимать по гаражам все кому не лень, зная что могут получить штраф в 25 000 грн. Воруем все металлическое и дальше.
  • 0
Benny Hill 26 октября 2017 13:33
Опять Покров, а в Никополе приемок нет поэтому и металл никто не ворует!!!
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.