ВСІ НОВИНИ:

13 жовтня - Громадські слухання з обговорення проекту Статуту територіальної громади міста Нікополя у новій редакції


З метою забезпечення гласності, врахування думок та інтересів місцевої громади у м. Нікополь, враховуючи пропозиції від інститутів громадськості щодо проведення консультацій з громадськістю, відповідно до розпорядження Нікопольського голови від 28.09.2017 № 223-р ВИРІШЕНО - провести консультації з громадськістю у формі публічного обговорення з проведенням публічного заходу громадських слухань (далі – громадські слухання) з обговорення проекту Статуту територіальної громади міста Нікополя у новій редакції.

Громадські слухання відбудуться 13 жовтня 2017 року о 12.00 год за адресою: м. Нікополь, вул. Патріотів України, 94 в приміщенні комунального закладу «Нікопольський культурно-дозвіллєвий центр».

Реєстрація учасників громадських слухань з 11.00 до 11.45 год.

Для участі у громадських слуханнях запрошуються мешканці міста Нікополя, депутати Нікопольської міської ради, посадові особи виконавчих органів міської ради, представники громадських організацій та місцевих осередків партійних організацій, підприємств, установ та організацій.

З проектом Статуту територіальної громади міста Нікополя у новій редакції можна ознайомитися на офіційній сторінці Нікопольської міської ради (http://www.nikopol-mrada.dp.gov.ua/publichna-informatsiia/spetsialna-postiina-nahliadova-komisiia-nmr).
(або скачати тут: У вас нет доступа к скачиванию файлов с нашего сервера
Посмотреть онлайн файл: proek1.doc)


Олександр Саюк, секретар міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.