ВСІ НОВИНИ:

Літо – для перемог

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти Покрова доводять це на практиці. Перший місяць канікул триває для них насичено та продуктивно. Червень розпочато двома новими турнірами, започаткованими за підтримки міського голови і продовжується переможною участю у змаганнях всіх рівнів.
Команда акробатів, вихованці Ольги Образцової, Тетяни Венгер, Наталії Токмань, Василіси Мацокіної, вкотре підтвердила свій високий рівень підготовки, виборовши 22 золоті та 5 бронзових медалей на чемпіонаті області, що пройшов у Кам’янському. Показали себе і дзюдоїсти одразу у двох престижних чемпіонатах – «Кодокан» і «Європа». Вихованці Сергія Сінілова витримали запеклу боротьбу, змагаючись із супротивниками з різних куточків України, Молдови, Білорусії, Росії, Литви. Перші місця посіли Агнеса Богатко та Ліза Литвиненко, друге – Тимур Ніколаєнко, Микита Боднарський та Ліза Литвиненко, третє – Мілена Полянська, Ілля Івженко й Микита Капустян, який завоював подвійну бронзу.

Сьогодні чемпіони продовжують тренування, запевняючи, що літо – прекрасна нагода підготуватися до наступних турнірів.
 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.