ВСІ НОВИНИ:

Твоя ідея має значення! Зробимо Нікополь кращим! Увага! Заявки приймаються до 31 травня!

Залишилось лише декілька днів, щоб подати Заявку до конкурсу проектів бюджету участі! Не втратьте можливість реалізувати проект покращення Нікополя вартістю до 15000 грн. вже у 2017 році!

Твоя ідея має значення! Зробимо Нікополь кращим! Увага! Заявки приймаються до 31 травня!

Увага! Заявки приймаються до 31 травня!

Що таке бюджет участі? Це частина міського бюджету, за рахунок якої фінансуються подані безпосередньо громадянами проекти. Порядок їх надання та відбору визначено в окремому рішенні місцевої влади - в Положенні «Про партиципаторне бюджетуванні (бюджет участі) в м Нікополь».

У 2017 році виділено 300.000 грн. з міського бюджету на реалізацію проектів-переможців. Вартість одного проекту не може перевищувати 15000 грн.

Як це працює? Міська влада створила експертну групу для попереднього відбору проектів. Бажаючі подають заявки на фінансування їхніх проектів з Бюджету участі. Відібрані проекти виставляються на голосування для всіх членів територіальної громади (на сайті і бюлетенями в бібліотеках міста). Проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів, фінансуються з Бюджету участі і реалізовуються профільними виконавчими органами місцевої влади в 2017р.

Хто може подати заявку? Заявки подають особи, яким виповнилося 18 років і які постійно проживають в Нікополі.

Де можна взяти заявку? Кожного дня у місті працюють агітаційні палатки, в яких можна отримати інформацію про проект, пам’ятку учасника та необхідні документи для подачі Заявок. Або потрібні матеріали можна завантажити на офіційному сайті проекту: nikopolcharity.wixsite.com/pbnikopol

Приклади проектів, що можна реалізувати у Нікополі: облаштування дитячого чи спортивного майданчику, ремонт невеликої ділянки дороги чи тротуару, відновлення вуличного освітлення, створення арт-об’єкту чи стріт-арту, запровадження нового культурного заходу, що може стати міською традицією та інші Ваші ідеї!

Заповнені проектні заявки можна подавати до 31 травня цього року електронною поштою у вигляді відсканованого оригіналу за адресами: inform@nikopol-mrada.dp.gov.ua або mrada_economika@i.ua (тема листа «Бюджет участі»). Можна також принести Заявку особисто в паперовому вигляді у відділ економічного аналізу та прогнозування управління економічної політики міськради (вул. Електрометалургів, 3, каб. 30/1) з понеділка по четвер, з 9.00 до 18.00, в п'ятницю - з 9.00 до 16.45.

Дізнатися більше інформації про проект можна на офіційному сайті: nikopolcharity.wixsite.com/pbnikopol

Також радимо слідкувати за останніми новинами у спільноті в соцережі: fb.com/groups/PBNikopol

За всіма питання щодо участі в проекті чи заповнення Заявки звертайтеся на гарячу лінію: (066) 477 000 2

Твоя ідея має значення! Зробимо Нікополь кращим!


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.