ВСІ НОВИНИ:

Покровчани висадили сосни

На заклик міської влади посадити дерево для рідного дому відгукнулися учні загальноосвітніх закладів та центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів, які взяли участь у соціально-екологічній акції з озеленення Покрова.

Покровчани  висадили сосни
Покровчани  висадили сосни
Покровчани  висадили сосни
Покровчани  висадили сосни
Покровчани  висадили сосни

400 саджанців прикрасили бульвар, зеленою брамою з часом деревця піднімуться за пам’ятником Великому Кобзарю, смарагдовим острівцем оживлять територію поблизу дитячого майданчика . Учасники акції вірять, що це не просто мрії, деревам буде надано шанс вирости, містяни зможуть їх вберегти.
Учні НВК №1, 2, ліцею, дев’ятой й шостої шкіл, центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів зробили для цього перший важливий крок, дбайливо висадили молоденькі сосни, закріпили їх захисними кілочками. Молодь зазначала: для них це можливість зробити власний внесок у розвиток міста. Що добра справа виховує і згуртовує, підкреслювали вчителі, наголошуючи на важливості акції як у плані озеленення Покрова, так і залучення дітей до ініціатив на благо загального дому.
 
Так за кілька годин місто поповнилося 400 саджанцями. Зважаючи на те, що переважній більшості насаджень Покрова вже більше 50 років і вони потребують омолодження, то результат вражаючий. Про це говорила з радістю молодь, очікування якої, щоб місто - квітло, а дерева – росли.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Next 3 апреля 2017 10:54
У нас только на плитку хватает... Ах да, как то высадили возле Афин, да полить некому было, так и засохли ((
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.