ВСІ НОВИНИ:

Діти українських військових невдовзі зможуть отримати додаткові пільги на навчання

Верховна  Рада України прийняла за основу проект Закону про внесення змін до статті 13 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" щодо надання пільг на отримання освіти особами, батьки яких є військовослужбовцями (№2246). Авторами цього законопроекту є члени депутатської групи «Економічний розвиток» Олександр Кузьмук та Андрій Шипко.
 
За умови прийняття законопроекту №2246 в цілому та набуття ним чинності, особам, у яких один з батьків є військовослужбовцем, буде надано право на зарахування до військових навчальних закладів або ж поза конкурсне зарахування до державних і комунальних вищих та професійно-технічних навчальних закладів України. Таке право діятиме протягом трьох років після здобуття необхідного для вступу рівня загальної середньої освіти.
 
Також, відповідно до законопроекту, навчання особи, один з батьків якої був військовослужбовцем, загинув чи пропав безвісти при виконанні ним обов’язків військової служби, буде здійснюватись за рахунок коштів державного і місцевих бюджетів.
 
«Щохвилини тисячі військовослужбовців ризикують своїм здоров’ям і життям, захищаючи українську державність. Вони мають відчувати впевненість – держава гарантує їхнім дітям підтримку та право на освіту у профільних закладах», - зазначив Андрій Шипко. Народний депутат переконаний, що  держава має сприяти формуванню та продовженню військових династій, і завдання  Верховної  Ради -  створити для цього законодавче підґрунтя. 
Прес-служба депутатської групи «Економічний розвиток»

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

5 комментариев

Pavel Makarov 4 июня 2014 15:25
Падлы позорные!!! Пользуясь остротой ситуации пытаются заехать в новый парламент на гнилой козе!!! На фуй с пляжа! Не быть щипку опять нардепом пнх!!!
  • 0
Григорий 4 июня 2014 16:02
Шипко доктор и быстро лечится. даже и форму меняет и пол.
  • 0
Честный 4 июня 2014 20:58
это точно на чужом горбу в рай. Быстро сорентировался "аптекарь" Мы помним,
как хвастался привозить деньги с Киева и пел оды Овощу. Много навозил? Разве
в свой карман. а любимый Овощ законсервирован в Ростове, но осуждения этого
Овоща и своих "колег" по ПР я с его уст не услышал. потому наверное, что сам
такой.
  • 0
555 4 июня 2014 22:38
Кузьмук - кум Кучмы. Когда он был министором обороны, ракеты попадали в жилой дом в Броварах и в гражданский самолет... А от Шипко просто тошнит...
  • 0
Хуторянин 5 июня 2014 14:15
Цитата: 555
Кузьмук - кум Кучмы. Когда он был министором обороны, ракеты попадали в жилой дом в Броварах и в гражданский самолет... А от Шипко просто тошнит...


Лайк! От них от всех уже тошнит и пучит!!!
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.