ВСІ НОВИНИ:

" Луганда " і " Денер " об'єдналися в " єдину державу Новоросію "

 
Самопроголошені так звані "Донецька і Луганська народні республіки" підписали " документ" про об'єднання в складі " єдиної держави " Новоросія "" , повідомляє NewsOboz.org з посиланням на УРА- Информ.Донбасс .

Підписання " документа " пройшло сьогодні, 24 травня , в Донецьку в готелі " Шахтар Плаза " по закінченню з'їзду " народних представників" Миколаєва , Одеси , Херсона , Дніпропетровська, Донецька , Луганська, Запоріжжя .

Як передає кореспондент , від імені Донеччини " документ про об'єднання" підписав Олександр Бородай , який вважає себе " прем'єр -міністром" " ДНР " , з боку Луганщини - Олексій Карякін , який вважає себе " головою " " Республіканського зборів " " ЛНР " .

Сам процес підписання проходив у закритому режимі , вхід в кімнату охороняли кілька автоматників. Зафіксувати " скріплення документа " підписами допустили лише журналістів телеканалу « Росія -24».

Джерело: newsoboz.org

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

4 комментария

Виктор Артеменко 24 мая 2014 20:00
Керівництво "ДНР" звинуватило Царьова в рейдерському захоплені Новоросії

Керівництво Донецької народної республіки звинуватило Царьова в тому, що він намагається привласнити собі заслуги інших і здійснити рейдерське захоплення "республіки". Про це заявив "міністр" ДНР і глава ЦВК Роман Лягин.

Про це повідомляє своїм читачам Преса України з посиланням на РБК-Україна.

"Ми не збираємося повертатися в орбіту держави Україна, повертатися в українське поле, чого так жадає Олег Царьов. Це політична авантюра. Ми обрали свій шлях і рухаємося за наміченим планом", - сказав Лягін.

Він заявив, що підписаний документ немає ніякого відношення до ДНР.

"Сьогоднішній так званий з'їзд представників Південно-Сходу не має до ДНР ніякого відношення, окрім того, що він проходив на території Донецької республіки. Це відбувалося вже після підписання угоди між ДНР і ЛНР. Там зібралася група людей на чолі з Царьовим, яка намагається привласнити собі заслуги інших і здійснити рейдерське захоплення. Денис Пушилин ("Голова Верховної Ради ДНР" -ред.) перебував у президії сьогоднішнього з'їзду, як приватна особа", - сказав Лягін.

Нагадаємо, що сьогодні під керівництвом Царьова Донецька народна республіка і Луганська народна республіка підписали документ про об'єднання в єдину державу Новоросія.
http://uapress.info/uk/news/show/25728
--------------------
С уважением, Виктор Артеменко
050 7085305, 096 9727785
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001389104493
  • 0
Честный 24 мая 2014 22:04
Там, где, Шариков-Царев, бывшие Деды Морозы и емемемщмки ничего путного не
получица. Не те лидеры и "золотого запаса" нет. Я больше склонен верить
экспертам, что прогнозируют образование так называемой "новоросии" под эгидой
И.В. Коломойского, который в недавнем интервью заявил, что не факт, что он
возвратится в бизнес, не исключает, что может остаться в политике. Я лично не
буду против, если он наведет порядок в этих самопровозглашеных республиках и
там будет восстановлена Украинская власть.
  • 0
Палыч 28 мая 2014 15:30
Мелко пашут. Называть, так называть неоколлониальное образование--Величайшая в Мире--"Албанско-Балканский-Российско-Абсолютно-Кубанский-Армянско-Дурацко-А
зиатский-Блатной-Разбойный-Атпад (АБРАКАДАБРА". Во! Хоть звучит. Но сколько мозгов надо насобирать на поле Куликовом, чтобы представить новую империю Новоросссссию.с валютой "новорупь" с портретом Януковича на первой странице?
  • 0
szlahta 28 мая 2014 16:02
Цитата: Палыч
чтобы представить новую империю Новоросссссию.с валютой "новорупь" с портретом Януковича на первой странице?

Ну марки уже напечатали))))Занятное такое творчество! Дата 11 мая)))Поспешили товарисчи)))
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.