ВСІ НОВИНИ:

На блокпостах Дніпропетровщини проводять обов’язковий огляд автомобілів зі східних областей, Криму та Росії

На блокпостах Дніпропетровщини з суботи запроваджують обов’язкову зупинку та ретельний огляд транспортних засобів з державними номерними знаками, що зареєстровані в Харківській, Луганській, Донецькій областях, Криму та в Російській Федерації. Такий наказ Штабу національного захисту Дніпропетровської області оприлюднили сьогодні в прес-службі штабу.

У наказі йдеться, що всі авто перевірятимуть на предмет відсутності незареєстрованої зброї, вибухівки, холодної зброї, друкованої продукції, що містить заклики до сепаратизму.

Як випливає з наказу, це пов’язано з «погіршенням суспільно-політичної обстановки, що склалася у східних регіонах України» та «закликом до знищення населення зі сторони радикально налаштованих угрупувань з АР Крим та намірами поширення сепаратистів на територію Дніпропетровської області».

Огляд транспортних засобів проводитимуть в присутності працівників МВС і Нацгвардії.

«Особовий склад блокпосту має поводитись з громадянами ввічливо, не допускати грубостей, погроз, образ, реплік, що ображають людську гідність», – йдеться у повідомленні.

Напередодні антитерористичної операції на південному сході України і безпосередньо під час її проведення у східних регіонах добровольці, здебільшого з числа так званої Національної гвардії, облаштували блокпости на в'їздах до міст й інших населених пуктів, де може виникнути загроза потрапляння агресивно налаштованих, озброєних осіб, які закликають до сепаратизму. Зазвичай на таких блокпостах нацгвардійці несуть варту спільно з міліціонерами.
Джерело: radiosvoboda.org

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Василий 3 мая 2014 23:22
Блок-пост в Каменском уходит на песок, жители Каменского благодарят за расфасовку
на мешках даже цену написали - 8грн
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.