ВСІ НОВИНИ:

ПАТ «Дніпропетровськгаз» у 2014 році спрямує близько 21 мільйона гривень на забезпечення соціальних гарантій своїм працівникам

З 2014 року між працівниками та правлінням ПАТ «Дніпропетровськгаз» укладено новий колективний договір, яким протягом року передбачено спрямувати на соціальні виплати працівникам близько 21 мільйона гривень. Він діятиме впродовж наступних п’яти років.

 Прийняття колективного договору строком на п'ять років стало можливим завдяки стратегічному баченню перспектив і розумінню необхідності забезпечити своїм працівникам стабільність у складних економічних умовах.

 Вперше процедура складання та розгляду колективного договору була такою прозорою і відкритою - під час розгляду його проекту на засіданні об’єднаної профспілкової організації ПАТ «Дніпропетровськгаз» були присутні 18 керівників профспілкових комітетів газових господарств.

 «Новий колективний договір демонструє рівень діалогу між роботодавцем і персоналом, - зазначив Голова Правління Юрій Френкель, - всі його пункти прописані конкретно та однозначно, що гарантує їх 100-відсоткове виконання. У цьому договорі визначені чіткі критерії, умови, розміри кожної з виплат, щоб не допускати розбіжностей і дотримуватися принципу справедливого доступу до них для всіх членів трудового колективу».

 У новому колдоговорі передбачено такий пакет соціальних гарантій, який створює необхідну мотиваційну базу, забезпечує стабільність і впевненість у завтрашньому дні. Серед них: матеріальна допомога на лікування та оздоровлення при щорічній відпустці, заохочення молодих спеціалістів, яким після перших півроку роботи на підприємстві виплачуватимуть матеріальну допомогу у розмірі посадового окладу.

 Також надається додаткова матеріальна підтримка при укладанні шлюбу, народженні дитини, при звільненні працівника у зв’язку з виходом на пенсію та у разі відсутності лікарняних листів упродовж попереднього року (розмір виплати залежить від професії та кваліфікації працівника). Одноразове матеріальне заохочення у розмірі посадового окладу отримають працівники, котрі святкуватимуть свій 50-річний ювілей.

 «У новому колективному договорі передбачені обмеження щодо одночасного застосування однотипних виплат чи таких, що суперечать одна одній, - зауважує голова об’єднаної профспілкової організації ПАТ «Дніпропетровськгаз» Юрій Позняков. - Скасування неефективних і некерованих видів прямого і непрямого винагородження дозволяє забезпечити справедливий підхід».

 Усі матеріальні заохочення, вказані у новому договорі, надаватимуться тим представникам трудового колективу, котрі не мають жодних дисциплінарних стягнень та працюють з повною віддачею.

 Колективний договір – це двостороннє зобов'язання, укладене на певний період між працівниками в особі профспілкових організацій та адміністрацією компанії. У договорі враховуються умови та оплата праці, права і обов'язки адміністрації, профспілки і самих працівників. Виконання умов колективного договору дає не лише соціальні гарантії і захищає права працівників, а й забезпечує позитивний настрій в колективі і стабільну роботу підприємства.

  

Довідка:

ПАТ «Дніпропетровськгаз» забезпечує природним газом споживачів Дніпропетровської області і посідає друге місце з транспортування та постачання природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Річний обсяг транспортування природного газу складає 2,5 мільярдів кубометрів.

Рівень газифікації Дніпропетровської області становить 89%. Клієнтами нашої компанії є 600 тисяч сімей Дніпропетровської області. Серед 2,5 тисяч промислових и комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф. Е. Дзержинського» та ПАТ «Дніпроазот».

ПАТ «Дніпропетровськгаз» - одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Так у 2012 році компанія поповнила бюджет області на 214 мільйонів гривень.

Джерело: dngas.dp.ua


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.