ВСІ НОВИНИ:

Весь список сьогоднішніх покращень

— за рух у колоні більше 5 авто без узгодження з ДАІ — позбавлення прав на строк від 1 до 2 років з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого

— за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування раніше був штрав — а тепер вилучення авто

— 10 діб арешту за проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій біля житла чи іншого володіння осіб

— 15 діб арешту або штраф за участь в акціях у масці, шоломі або з використанням інших засобів чи способів маскування, відкритого вогню,..., а також участь у такому заході без дозволу органів внутрішніх справ у форменому одязі, що повторює або схожий на формений одяг працівників правоохоронних органів чи військовослужбовців.

— 15 діб арешту або штраф за встановлення палаток чи звукопопідсилюючої апаратури без дозволу.( дозволу звісно ніхто не даватиме)

— У разі відмови особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, від підписання протоколу, цей факт фіксується поясненнями свідків такої відмови (тобто відкрий шлях до фальшування протоколів)

— штраф від двохсот до вісімсот неоподатковуваних мінімумів за виготовлення, зберігання з метою збуту чи розповсюдження, а також збут чи розповсюдження екстремістських матеріалів, в тому числі через засоби масової інформації, мережу Інтернет, соціальні інтернет–мережі, використання чи демонстрування екстремістських матеріалів перед масовим зібранням людей, в тому числі на зборах, мітингах, вуличних походах, демонстраціях, публічні висловлювання чи заклики екстремістського характеру, а також фінансування зазначених дій або інше сприяння їх організації чи здійсненню, в тому числі шляхом надання інформаційних послуг, грошових коштів, нерухомості, навчальної, поліграфічної чи матеріально–технічної бази, телефонного, факсимільного чи інших видів зв'язку, за відсутності ознак більш тяжкого злочину

— виправні роботи до 1 року за наклеп у творі, що публічно демонструється, в засобах масової інформації або в мережі Інтернет.

— до 5 років за блокування будівель чи споруд, що забезпечують діяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування, об'єднань громадян, з метою перешкоджання нормальній роботі підприємств, установ, організацій.

— до 2–х років за публічне заперечення чи виправдання злочинів фашизму проти людяності, вчинених у роки Другої світової війни, зокрема злочинів, здійснених організацією “Вафен–СС”, підпорядкованими їй структурами, тими, хто боровся проти антигітлерівської коаліції і співробітничали з фашистськими окупантами, а також пропаганда неонацистської ідеології

— Здійснення релігійною організацією екстремістської діяльності заборонено

— Оператори та провайдери, які здійснюють діяльність у сфері телекомунікацій у виді надання послуг доступу до мережі Інтернет, зобов’язані протягом трьох місяців з дня набрання чинності цим Законом отримати відповідну ліцензію або припинити відповідну діяльність.

Джерело: ukraine

 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

54 комментария

труженик 16 января 2014 17:27
В этом году парада на 9 Мая не будет потому что всех пересадят и конфискуют технику.
  • 0
Уэф 16 января 2014 18:15
Це сон??? Як що не сон,РАБИ- радійте! ви ж цього хотіли?
  • 0
micado 16 января 2014 18:28
я не понял, меня теперь закроют за котиков со значками СС?
  • 0
Фикус 16 января 2014 18:49
http://www.youtube.com/watch?v=Gx0Dx75bbQk&feature=youtu.be&t=4m29s
И Шипко там тоже был....
  • 0
Nik74 16 января 2014 19:01
http://censor.net.ua/resonance/266671/za_chto_segodnya_podnyali_ruki_pr_i_kpu_sp
isok

Будьте прокляты те кто поднимал руку.
Будьте прокляты те кто дал за это проголосовать
С такими лидерами оппозиции басни Крылова первое что приходит в голову.
  • 0
Nadezhda 16 января 2014 19:07
Пусть бы ввели крепостное право уже.

А сколько в Никополе людей, которые будут реально рады этим законам!
Я говорила со многими, казалось бы, умными людьми и у них в голове одна и та же перфокарта: "Майдан проплачен, работать надо, наша экономика завязана с Росией, все акции проплачены, это бандеровцы. Когда они уже намайданятся?"
  • 0
sergeybir 16 января 2014 19:20
А не за горами крепостное право. Власть надо было сразу брать. Тогда банда усралась. А сейчас эффект маятника. Интересно, действительно, увидеть реакцию больших любителей ПР. Или рабам все-равно?
  • 0
Сталин 2000 16 января 2014 19:27
Цитата: Уэф
Це сон??? Як що не сон,РАБИ- радійте! ви ж цього хотіли?

Прочитал , удивляться нечему . Для комментов нет ни слов , ни желания . Один вариант .... . Дарт_Аньян , - вам с лово. Вы , одно и то же можете преподнести так , что и жить захочется .
  • 0
Baydak 16 января 2014 19:28
Ну не знаю, как по мне, то вроде все нормально. Пункты 1-5 и 7-12 считаю вполне адекватными. 6-й пункт категорически не поддерживаю.
Уэф,
Nik74, обоснуйте, что именно вам не нравится, то что нельзя писать клевету, оправдывать подонков-фашистов, скрывать лицо во время митингов, захватывать административные здания (у нас что, война???), бастовать под окнами людей, тем самым мешая им жить и отдыхать, или может что потребуется напрячься и получить разрешение на установку палатки и передвижение колонной?
P.S. ПР не поддерживаю!!!!!!!!!!!!
  • 0
Nik74 16 января 2014 19:40
Baydak,
Мне не нравится то что нельзя писать, читать , думать, избирать все это сделают за нас. А подонки фашисты это те кто грабят страну а не те кто мешает им это делать.
P.S Свободу не поддерживаю
  • 0
Уэф 16 января 2014 19:45
Цитата: Baydak
(у нас что, война???

Так ,холодна війна,зека та фашистів ПР проти людей.Шкодую, що Ви цього не помічаєте
  • 0
Patriot 16 января 2014 20:09
Цитата: Baydak
Baydak
, ці всі пункти просто повністю забороняють будь які протести проти влади, так як на все треба дозвіл, який при цій владі НІКОЛИ не дадуть!!! І це ви вважаете нормально??? Тепер вони можуть робити що захочуть, а люди навіть в інтернеті не зможуть про це говорити!!!
  • 0
Lissa 16 января 2014 20:59
Ну да, если вы напишете в коментах что РИТа вор, дурак и балабол - то 1 год исправительных работ. Ну, ну господа.
  • 0
Baydak 16 января 2014 21:47
Nik74, ну послушайте, а если я напишу что вы, ДОПУСТИМ, активный член ПР и поддерживаете ее финансово, а здесь возмущаетесь чтоб никто не заподозрил. А все жильцы ресурса прочтут и зафукают вас. Это ведь будет клеветой, не так ли? И вы мне даже морду не набьете, ведь мы цивилизованные люди, мы же с вами в Европу стремимся! Только суд меня сможет наказать. Да уж нет, не накажет, вы ведь были против данного законопроекта, и не за что не поступитесь своим принципам и не подадите на меня в суд. И я останусь безнаказанным, и вы не докажите что не верблюд, и хозяин ресурса в плюсах, что его детище так много пользователей посещает. Ну как вам оборот событий? i_am_so_1

Уэф, Я помічаю як опозиція використовує наших людей, молодь у власних цілях, а незаради світлого майбутнього країни

Уэф,Nik74,Лично к вам и вашему мнению отношусь положительно.
  • 0
Baydak 16 января 2014 21:57
Patriot, читайте внимательней нельзя в масках, шлемах и в прочей хрене закрывающей лицо. Хочешь высказаться, будь добр не скрывай себя и другим не мешай жить, отдыхать, не ори под окнами, не устраивай балаган с песнями и плясками, приготовлением борща и т.д. и т.п. А то получается так - чулок на голову нацепил и бегом бастовать, жечь, уничтожать, портить. И чтоб никто не знал что это я. Так что ли?
  • 0
Baydak 16 января 2014 22:03
Цитата: Уэф
Так ,холодна війна,зека та фашистів ПР проти людей

Таньцюльки та поїдання борщу ви називаєте протистояння холодній війні? Та не смішіть! Не того нас вчив Кобзар.
  • 0
Уэф 16 января 2014 22:06
Цитата: Baydak
Я помічаю як опозиція використовує наших людей, молодь у власних цілях, а незаради світлого майбутнього країни

оппозиція слабка,щоб "використовувати" , і майдан це показав. Вона у "хвості" майдану.
  • 0
Nik74 16 января 2014 22:06
Baydak,
Вопрос не в нашем предпологаемом конфликте. Вопрос в том КАК и к КОМУ будет применятся закон о клевете. Форумы станут не нужны в принципе там останутся только безнаказанные сторонники власти.Правда хозяину ресурса будет все равно у него будет другая статья shok1
  • 0
Уэф 16 января 2014 22:09
Цитата: Baydak
Таньцюльки та поїдання борщу ви називаєте протистояння холодній війні? Та не смішіть! Не того нас вчив Кобзар.

Згоден. Мабуть Корчинський був правий.
  • 0
pavel_r 16 января 2014 22:19
Цитата: Baydak
чулок на голову нацепил и бегом бастовать, жечь, уничтожать, портить. И чтоб никто не знал что это я. Так что ли?

Да так. Беркутне ведь можно, одевать маски громить, бить и убивать, почему мне нельзя? Данные вещи не входят в разряд холодного и огнестрельного оружия и оружия вообще.
  • 0
Baydak 16 января 2014 22:26
Цитата: Уэф
Згоден. Мабуть Корчинський був правий.

Підтримую Корчинського за те, що не побоявся діяти радикально, з нашим "царьком" лише так боротися потрібно. Розачарувався у Свободі, нашо було зв*язуватися з Цуценюком та Віталькою. А його молоді сторонники самі нерозуміють що творять - розмальовування будівель, знищенн пам*ятників та обсирання усіх незгідних це не дія, а якась малолітня дурня. Та й сам Тягнибок людей на амбразури кидає. Якогось там депутата відмутузили, а людей РУВД послав штурмувати. Йому то нічого не буде, він недоторканий, а ось молодь шкода. А маски одягають бо самі бояться за свої дії. То якщо боїшся, нашо лізеш не невідомо за кого на кийок?
  • 0
Палыч 16 января 2014 23:57
Ну что, догавкались те, кто слепо верил в порядочность и в намек на цивилизованность у ПР и коммунистов? Это же нужно было быть конченым и рухнувшим с дуба байдаконутым, чтобы не знать элементарщины: 1.Чтобы убедиться, что бифштекс тухлый, не обязательно тупо есть его до конца, достаточно было понюхать. 2.Когда в Одессе один покупатель всердцах пожелал неуступчивому еврею-торговцу, мол, придут немцы и вот вам будет! На что тот мудро ответил: не обольщайся, придут немцы--и нам будет, и вам достанется вдвое! Но это до байдаковатых дойдет, когда придут и за ними,ведь никто не отменял коммуно-бандитского принципа "Лес рубят--щепки летят".
  • 0
СССР 17 января 2014 00:12
Цитата: Baydak
Nik74, обоснуйте, что именно вам не нравится, то что нельзя писать клевету

я очень хочу посмотреть, как это закон будет применяться на практике. а главное - к кому. будет ли наказан наш мэр за словесный понос на сессиях? это разве не клевета - называть людей бандитами без решений суда? как будут наказаны наши дворняги из бесплатных газет, на страницах которых - те же обвинения с конкретными фамилиями и фотографиями и без решений суда? если каждый из таких "разоблачителей" будет наказан по закону за каждую такую грязь - тогда можно будет рассуждать о нужности такого закона. причем им не помогут ни документы, ни что-то иное. раз посмел вякнуть - виновен!

но я почему-то не верю в это. зато верю в то, что наказаны будут Артеменко, Коновалюк, еще кто-то, кто открыто напишет, что РИТа - вор и мошенник.

причем тем же Артеменко, Коновалюк, Журавлеву и другим не помогут ни документы, ни доказательства. раз посмели вякнуть - уже виновны!

вот таким я вижу будущее закона о клевете
  • 0
СССР 17 января 2014 00:40
в моем предыдущем коменте во время правки случился глюк - в первом абзаце последнее предложение читать не нужно.
  • 0
Patriot 17 января 2014 01:56
Baydak,
Patriot, читайте внимательней нельзя в масках, шлемах и в прочей хрене закрывающей лицо. Хочешь высказаться, будь добр не скрывай себя и другим не мешай жить, отдыхать, не ори под окнами, не устраивай балаган с песнями и плясками, приготовлением борща и т.д. и т.п. А то получается так - чулок на голову нацепил и бегом бастовать, жечь, уничтожать, портить. И чтоб никто не знал что это я. Так что ли?///// В Білорусі навіть за мовчазні пробіжки по парку групою опозиціонерів, руки викручували. Як ви собі уявляєте мітинги без вигуків? Мовчки постояти і піти. А шоломи чого почали одягати? просто так? Мабуть була причина. То, як вже писали, мотоциклістів і велосипедистів які будуть на акціях протесту треба саджати? Бо вони в шоломах)))
  • 0
Gagarin 17 января 2014 05:19
Цитата: Baydak
Patriot, читайте внимательней нельзя в масках, шлемах и в прочей хрене закрывающей лицо. Хочешь высказаться, будь добр не скрывай себя и другим не мешай жить, отдыхать, не ори под окнами, не устраивай балаган с песнями и плясками, приготовлением борща и т.д. и т.п. А то получается так - чулок на голову нацепил и бегом бастовать, жечь, уничтожать, портить. И чтоб никто не знал что это я. Так что ли?

Зная как себя ведет беркут как же можно без каски, зная что суды продажные и ничего не докажешь как же можно отнять у людей право использовать последний аргумент прийти под дом и выразить свое мнение?
У людей отняли любую возможность защищаться!

Смысл не в том что кто то бесчинствует, а в том что теперь за любую защиту или показ своего мнения - тюрьма.
Только идиот может верить в то что этот закон для всех - он ТОЛЬКО для НАРОДА!
  • 0
avalov08 17 января 2014 08:48
"виправні роботи до 1 року за наклеп у творі, що публічно демонструється, в засобах масової інформації або в мережі Інтернет."
Некоторые(большинство )СМИ в гонке за читателем и популярностью ,придумывают сенсацию. И чем это невероятней , тем думают больше заинтересуют нас-читателей.
Теперь Василию в "Новом Р...", чтоб написать о борделе в сауне на стадионе Металлург( организованном Юлей Мотр...), необходимо будет посетить баньку, получить весь комплекс услуг, зафиксировать на видео получение удовольствия, а уже потом писать, дабы не попасть за граты на 1 год.
Или Светлана Кон... в"своём Репорт..." прежде чем написать очередную непроверенную информацию, задумается.( Я об информации о кандидатах на последних выборах, якобы взятой из интернета ).
Господа, подавайте правдивую и проверенную информацию и будьте уверенны и не сомневайтесь, мы -читатели, разберемся, где правда , а где нас хотят обмануть.
  • 0
oleg1121 17 января 2014 09:00
с этим законом ментам можно убивать ,насиловать и сбивать на пешеходных переходах детей.
  • 0
Baydak 17 января 2014 09:35
Цитата: oleg1121
с этим законом ментам можно убивать ,насиловать и сбивать на пешеходных переходах детей.

По моему вы не в себе. Вы что не выспались?! Обоснуйте, где в законе об этом сказано.

Цитата: Палыч
Это же нужно было быть конченым и рухнувшим с дуба байдаконутым, чтобы не знать элементарщины

Цитата: Палыч
Но это до байдаковатых дойдет, когда придут и за ними

Вы решили перейти на личность? Я ведь в Европу не стремлюсь, в суды подавать не буду.
  • 0
Baydak 17 января 2014 10:00
Интересно а как бы поступил Обама если бы захватили здание Белого дома? Думаю как наш не церемонился, расстрелял бы на месте без суда и следствия. Так что Янык еще терпелив. Или вы может подзабыли что во многих странах Европы запрещено носить паранджу, тем самым скрывая свое лицо, а митингующих еще жестче разгоняют, не просто дубинками, а стреляя резиновыми пулями или обливая водометами. А за клевету тоже жестко наказывают. Так чего вы против? Или вы хотите в Европу без европейских законов?
  • 0
Уэф 17 января 2014 10:13
Цитата: Baydak
Интересно а как бы поступил Обама если бы захватили здание Белого дома?

Як Вам подобається ставити до прикладу Америку чи Европу. Там ЗЕКА нема -тому ніхто нічого не буде захоплювати.
  • 0
Ирина М. 17 января 2014 10:25
Цитата: Baydak
Цитата: oleg1121с этим законом ментам можно убивать ,насиловать и сбивать на пешеходных переходах детей.По моему вы не в себе. Вы что не выспались?! Обоснуйте, где в законе об этом сказано.

Последние годы тому доказательство, почему нет доверия работникам милиции и судов? Может потому что работают соблюдая закон? Вспомните Врадиевку (примеров можно привести масса) там люди от доверия к ним поднялись?
Сколько наказали работников этих структур за нарушения законов? Ответ нисколько!!!!!!
  • 0
кактус 17 января 2014 11:13
baydak!Ну откуда берутся такие непонятливые,которым ВСЕ надо разжевывать?Ведь вы имеете доступ к интернету!Украина единственная страна в мире,где в течение 1,5 месяцев !!! МИРНЫХ протестов митингующие не бьют витрины, не жгут машины,не бесчинствуют.Весь мир поражается и восхищается.Одни транспаранты и громкие лозунги только против БЕЗЗАКОНИЯ безумной обнаглевшей от безнаказанности власти. А вас беспокоит ИХ покой?Но не беспокоит наше бесправие! Включите мозги!!!
  • 0
Baydak 17 января 2014 11:33
Цитата: Уэф
Там ЗЕКА нема -тому ніхто нічого не буде захоплювати.

То невже там люди не бастують? Невже людей все влаштовує?
Цитата: кактус
А вас беспокоит ИХ покой?Но не беспокоит наше бесправие! Включите мозги!!!

Меня абсолютно не беспокоит ИХ покой, меня беспокоит покой других граждан, таких же как мы с вами, но имеющие свое мнение, отличное от майдана. А им там жить, работать и отдыхать. Или может под вашими окнами поставим палатки, сцену и начнем козу водить с песнями и плясками. Или именно ТАК мы можем что-то изменить в нашей стране? Именно ТАК мы уберем зэка от кормушки?
  • 0
szlahta 17 января 2014 12:02
Олександр Палій:

Шановні друзі!

Звертаю Вашу увагу на те, що НІЯКОГО легітимного голосування парламенту по законах, що обмежують права громадян, сьогодні НЕ БУЛО.

1) По-перше, не було не те що 235, а 226 голосів руками - що легко перевіряється відеозйомкою. Тому "лічильна комісія" вчинила державний злочин.

2) По-друге, ніякі "потім" зібрані підписи депутатів нічого не значать, через те, що Конституція (стаття 84) чітко твердить:

"Стаття 84. Рішення Верховної Ради України приймаються ВИКЛЮЧНО на її пленарних засіданнях ШЛЯХОМ ГОЛОСУВАННЯ.

Голосування НА ЗАСІДАННЯХ Верховної Ради України здійснюється народним депутатом України ОСОБИСТО".

3) По-третє, Стаття 22 Конституції України чітко твердить:

"Стаття 22. Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані. При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ ЗВУЖЕННЯ ЗМІСТУ ТА ОБСЯГУ ІСНУЮЧИХ ПРАВ І СВОБОД".

4) По-четверте, нарешті, у нашій Конституції є чудова стаття 8, за якою "Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і ПОВИННІ відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується".

5) По-п"яте, як твердить стаття 5 Конституції, "Ніхто не може узурпувати державну владу" - ні президент, ні Верховна Рада, ні суд, ні міліція. Тому, шановні друзі, будь-яке застосування цих "законів" буде узурпацією, яка має бути зупинений всіма доступними методами.

Спроби будь-якого застосування цих "законів" мають розглядатися як замах на конституційний лад і виконання злочинних наказів, хоча за Конституцією України "Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність".

Від підпису Януковича і Рибака не залежить рівно нічого - бо легітимного голосування парламенту НЕ БУЛО.

Тому, що далі? Далі - ми живемо за Конституцією, яка зокрема, забезпечує свободу мирних зібрань і стверджує, що "Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є ОБОВ"ЯЗКОМ громадян України. і за Конституцією приводимо до тями узурпаторів.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.