ВСІ НОВИНИ:

Можливо це буде цікаво для отримувачів субсидії у Нікополі

Як приклад, у приватному секторі Нікополя зареєстрованих мешканців(наприклад дорослих сина та/ або доньку) за довідкою від квартальної зараховують як тих, що не мешкають і батьки мають змогу отримати субсидію без них. Але на фактичну адресу проживання цих дітей ці данні не скеровуються і вони є "мертвими душами", що також за їх фактичним місцем проживання дозволяє іншим членам їх родин отримувати субсидію без них. 

У Нікополі тільки "КУБ ЛДФ" при знятті обліку людини з місця платні субсидії вимагає довідку про нове місце фактичного проживання. Тому враховуючи вище наведене люди оплачують у КУБ ЛДФ за місцем реєстрації паспортів у помешканні всіх членів родини, а наприклад, субсидії на газ отримують без врахування дітей за двома адресами так, як вони не враховані ні у приватному секторі, ні за місцем фактичного проживання. 

Але якщо буде зроблено єдиний реєстр отримувачів субсидії, то ця схема стане неможливою. Тобто якщо за даними КУБ ЛДФ людина сплачує за вивіз сміття, то і у МіськГазі будуть рахувати дитину при розгляді розміру субсидії. 

З повагою, Юрій

Кабмин создаст единый реестр получателей субсидий
Кабинет министров Украины принял решение до конца 2017 года создать единый реестр получателей субсидий на оплату жилищно-коммунальных услуг.

Соответствующее постановление было принято сегодня на заседании правительства.

"Речь идет о создании единого реестра получателей субсидий, который будет в распоряжении у Минсоцполитики", - заявил премьер-министр Владимир Гройсман.

По его словам, это решение является важным для верификации субсидий. Премьер подчеркнул, что реестр будет создан до конца года.
...


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Мартин 20 июля 2017 13:11
Цитата: німецька газета dw.com
Соціальну допомогу в Україні роздаватимуть за реєстром
Україна пообіцяла МВФ створити єдину базу одержувачів соціальної допомоги. Це дозволить виявити шахраїв і тих, хто насправді не потребує підтримки держави. Для бюджету це означатиме мільярдні заощадження.

Цитата: dw.com
"За фактами незаконного оформлення документів та соціальних виплат слідчими органами внесена значна кількість кримінальних проваджень, деякі вже засуджені до позбавлення волі", - повідомили DW в СБУ.

Висловлюють сподівання, що створення єдиного реєстру громадян, які справді потребують допомоги з боку держави, дозволить припинити незаконні виплати. "Реєстр має допомогти припинити виплати "мертвим душам", людям, котрі отримують допомогу неправомірно. В ньому має бути чітко вказано, хто і що отримує", - говорить DW заступник голови Стратегічної групи радників з підтримки реформ в Україні Павло Кухта.

Джерело: dw.com/uk/соціальну-допомогу-в-україні-роздаватимуть-за-реєстром/a-38401194
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.