ВСІ НОВИНИ:

Прокурори проводять заходи щодо підвищення рівня правової свідомості серед школярів на території м. Нікополь

Прокурорами Нікопольської місцевої прокуратури упродовж жовтня місяця поточного року з метою підвищення рівня правового виховання дітей, вжиття превентивних заходів щодо покращення криміногенної ситуації у молодіжному середовищі, проведено зустрічі з учнями КЗ «Нікопольська середня загальноосвітня школа №1», КЗ «Нікопольська середня загальноосвітня школа №9», КЗ «Нікопольська середня загальноосвітня школа №11», КЗ «Нікопольська середня загальноосвітня школа №17».

Заступник керівника Нікопольської місцевої прокуратури та прокурори цієї прокуратури ознайомили дітей з діяльністю органів прокуратури. У доступній для школярів формі розповіли про особливості професії прокурора, функції та завдання прокуратури в умовах сьогодення, особливу увагу прокурори приділили видам юридичної відповідальності, причинам та наслідкам притягнення неповнолітніх до різних видів покарань. 

Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури
 В. Жур


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.