ВСІ НОВИНИ:

На Дніпропетровщині за втручання прокуратури державі повернуто земельну ділянку водного фонду вартістю понад 3 млн.грн.

Господарським судом Дніпропетровської області задоволено позов Нікопольської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Томаківської районної державної адміністрації  до товариства з обмеженою відповідальністю про розірвання договору оренди та повернення її державі. 

Так, у 2002 році між Томаківською районною державною адміністрацією та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір оренди земельної ділянки загальною площею 44,58 га, в тому числі водного дзеркала – 23,5 га та прибережних захисних смуг – 21,08 га, на території Томаківської селищної ради для риборозведення строком на 25 років. 

Прокуратурою встановлено, що, починаючи з вересня 2014 року по теперішній час, товариство систематично не сплачує орендну плату за договором, декларації з орендної плати за землю за 2015-2017 роки не подає, що й стало підставою для його розірвання.
Наразі за втручання прокуратури вказану земельну ділянку вартістю понад 3 млн.грн. зобов’язано повернути державі.

Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури
В. Жур

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.