ВСІ НОВИНИ:

З фізкультурою - на «ти»

День фізкультурника для Покрова не просто дата – продовження славних традицій, які у місті живуть і примножуються. Вересень 2017 року теж розпочався зі спортивного старту – успішного та перспективного.
 
З фізкультурою - на «ти»
З фізкультурою - на «ти»
З фізкультурою - на «ти»
З фізкультурою - на «ти»
З фізкультурою - на «ти»
З фізкультурою - на «ти»
З фізкультурою - на «ти»
З фізкультурою - на «ти»
З фізкультурою - на «ти» 

«Спортивні бабусі» - осінній сезон розпочато
Оздоровчий ранок суботи відкривала команда поважних фізкультурниць. О 8.30 молоді душею спортсменки ставали до вправ разом з незмінними наставницями – Ольгою Ревт та Ольгою Ішуніною, котрі адресували бабусям найщиріші побажання з Днем фізкультурника та радували приємними сувенірами.
 
За літо команда помітно укріпила свої лави, тож в осінній сезон вступають з новими планами й ідеями, зі своїми інструкторами розпочнуть новий комплекс вправ, який будуть завершувати запашним лікувальним чаєм.
Оптимістично налаштовані, зустрічають теплу осінь, яка розпочинається днем фізкультурника.
 
На старті – школярі
Спортивний шкільний рік відкрила традиційна спартакіада учнів загальноосвітніх закладів міста.
Команди шкіл та центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, де теж розпочався олімпійський рік, поздоровляли представники влади, управління освіти, бажаючи дітям та їхнім вчителям нових вагомих здобутків.
 
Саме у День фізкультурника були підведені підсумки минулого року та визначені завдання сьогоднішнього. Подяками та грамотами всіх рівнів відзначено наставників молоді, вручено головні винагороди 2016-2017 навчального року. Володарями перехідного кубку минулорічної спартакіади школярів стала команда дев’ятої школи, друге місце посів ліцей, третє – НВК№1.
 
Чемпіонів нового сезону визначали змагання. Чотирнадцять команд взяли участь в естафетному бігові за якими спостерігали численні вболівальники. Перше місце у змішаній естафеті 8х50 серед учнів 7-9 класів посів ліцей, друге – СЗШ№9, третє – НВК№2.
На верхню сходинку п’єдесталу в естафеті 4х100 серед юнаків 10-11 класів піднялися учні четвертої школи, другу – НВК№1, третю – СЗШ№9.
Серед дівчат найспритнішими стали учениці дев’ятої школи, за ними – ліцей, на третьому місці НВК№2.
Спартакіада ж – триває.
 
«Веселі естафети»
Згуртували вихованців КДЮСШ «Манганіт», де спортивний рік розпочинається запальними перегонами учнів відділень школи. Плавці, стрибуни, легкоатлети стають на дистанції естафети, пропагуючи спорт та фізкультуру – здоровий спосіб життя.
 
З іграми та вікторинами до спорту великих досягнень
З таким посилом виступила у День фізкультурника «Молодіжна рада», підготувавши ігровий квест у центральному парку міста. Про спорт розгадували ребуси й загадки, йому присвячували пісні. Малеча грала в ігри, отримуючи солодощі й заряд позитивного настрою.
А завершили суботній день переглядом мультфільму й фільму під відкритим небом, у колі рідних та друзів.



Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.