ВСІ НОВИНИ:

Університет третього віку розпочав учбовий рік

Навчання без вікових кордонів – продовжується. Вже традиційно територіальний центр Покрова відкриває першого вересня альма-матер для поважних за віком учнів.

Університет третього віку розпочав учбовий рік
Університет третього віку розпочав учбовий рік

Цьогорічний набір слухачів теж вирізняється чисельністю, бажаючих пізнавати нове більшає. Про що говорять працівники центру, розповідаючи про плани на навчальний рік 2017-2018 року. До вибору спеціалізацій теж підійшли ґрунтовно: проведене анкетування розставило пріоритети.
 
Поважні студенти віддають перевагу вивченню комунікаційних технологій, з якими почуваються впевненіше і комфортніше, адже володіння комп’ютером відкриває нові можливості у спілкуванні з рідними та друзями. Їх цікавлять тематичні лекції, доповіді, які прагнуть завершувати дискусіями і – практичні заняття з художньо-естетичних дисциплін.
 
Цього року працюватимуть три факультети: «Розвиток творчого мислення з використанням інформаційно-комунікаційних технологій», «Основи народознавства та краєзнавства», «Психологічні аспекти формування здорового довголіття».
 
Всі вони цікаві й затребувані серед підопічних центру, які мають можливість відвідувати заняття без обмежень. Враженнями діляться під час творчих вечорів та зустрічей.
 
Початок нового навчального року, з яким поздоровляла підопічних директор центру Наталія Даниленко, запам’ятається особливим настроєм. Поважні студенти не лише приймали вітання, а й самі дарували пісні й поезії з добрими щирими побажаннями.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.