ВСІ НОВИНИ:

Засуджено юнака, який 4 роки переховувався від суду за вчинення пограбування

Вироком Нікопольського міськрайонного суду засуджено 22-річного юнака, який чотири роки переховувався від суду та оголошувався в розшук, за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна, поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя і здоров’я потерпілого, вчинене за попередньою змовою групою осіб).
 
Встановлено, що на початку червня 2013 року приблизно о 23:50 годині 22-річний юнак за попередньою змовою з громадянином П., який засуджений вироком суду за вказаний злочин,  перебуваючи біля одного з будинків в                    м. Нікополі, побачили та наздогнали потерпілого, якому нанесли удар порожньою скляною пляшкою з під пива по голові, внаслідок чого останній впав на землю. Далі разом нанесли декілька ударів ногами та руками по його тулубу.
 
Після чого, подолавши опір, обшукали кишені потерпілого та відкрито викрали два мобільних телефони та золотий ланцюг з хрестиком, чим своїми діями спричинили матеріальний збиток.
 
Державне обвинувачення підтримував прокурор Нікопольської місцевої прокуратури, який був принциповий у своїй позиції щодо призначення міри покарання. Суд, врахувавши думку державного обвинувача, призначив молодику покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.       

Прокурор Нікопольської
місцевої прокуратури
В. Жур


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.