ВСІ НОВИНИ:

Зв’язківці Покрова володарі кубка Русинова

Вже традиційно щороку харківська спілка радіоаматорів проводить Всеукраїнський турнір пам’яті легендарного авіаконструктора, знакової постаті у радіоспорті – Василя Русинова.
Зв’язківці Покрова володарі кубка Русинова
Цього року у літніх змаганнях взяло участь близько 60 команд з України та СНД. Покров представляли вихованці Будинку творчості (директор Ніна Якімова) Микола Коробка, Дарина Ільїна, Аліна Карпова, Аліна Левченко, Катерина Шуліка.
 
Учні Миколи Голуба вкотре показали, що радіоефір підкорюється цілеспрямованим і наполегливим.
За результатами покровчани знову підтвердили статус найсильнішої команди, виборовши кубок абсолютних переможців.
Це не єдина приємна новина про яку говорить команда БТДЮ. У рамках підготовки до нового навчального року, за підтримки міського голови Олександра Шаповала, колективка поповнилася новою технікою.
 
-Вже багато років на колективній залишалося відкритим питання укомплектування кондиціонером, аби за високих температур довкілля техніка безперешкодно виходила у ефір, - зазначає Микола Голуб, - сьогодні це вже реальність. Міський голова робить все можливе для підтримки дітей та радіоспорту, переймається нашими проблемами і радіє успіхам. Коли є розуміння, є й результати.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.