ВСІ НОВИНИ:

Повернулися зі змагань чемпіонами Європи

Таке високе звання завоювали гирьовики Покрова, що у складі збірної України представляли країну й місто.

 Повернулися зі змагань чемпіонами Європи

Цими вихідними Мінськ приймав учасників чемпіонату Європи з гирьового хортингу – спортсменів Білорусії, України, Молдови, Росії. Найсильніші з даного виду спорту змагалися у командній та особистій першості. Наші гирьовики демонстрували справжню силу духу й волі, до останнього утримуючи лідерські позиції. За результатами збірна України посіла переможне перше командне місце. Відзначилися покровчани і в особистих заліках.
 
Віталій Мартинюк завершив гирьовий марафон у ваговій категорії до 85 кг Чемпіоном Європи, піднявши за 30 хвилин 396 разів 32- кілограмову гирю.
Звання Чемпіона Європи виборов і Руслан Вілков у гирьовому фіт-кросі, вазі до 70 кг.
 
Срібною призеркою у гирьовому марафоні, ваговій категорії до 65 кг стала Олена Жданова, піднявши за 30 хвилин 535 разів 12- кілограмову гирю, що майже 6,5 тон. Ще одне срібло у гирьовому спринті завоював Руслан Вілков.
 
Одним з перших на своїй сторінці у фейсбук чемпіонів поздоровив міський голова Олександр Шаповал, який дієво підтримує спортсменів, відзначивши високий рівень підготовки, командну злагодженість.
 
Гирьовики стверджують те своїми результатами, які з кожним разом стають все вагомішими.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.