ВСІ НОВИНИ:

Сприймати світ кольоровим

Навчають у Будинку творчості Покрова, де пізнання таємниць майстерності відкриває цілий світ дитячих фантазій.
 
Сприймати світ кольоровим
Сприймати світ кольоровим
Сприймати світ кольоровим

У вчительсько-учнівському тандемі народжуються справжні художні знахідки та відкриття. Заклад не обмежує себе творчими рамками, експериментуючи і зі словом, і з формою та змістом. Неосяжність дитячих можливостей та ідей тут набувають конкретних обрисів у художній творчості, технічному й комп’ютерному моделюванні. Кожен напрямок розвивається у несподіваних жанрових іпостасях, які заслуговують на увагу і навіть конкурсне визнання.
 
Так, погляд на світ крізь об’єктив фотокамери приніс вихованцям Будинку – Інні Петропольській та Івану Рокитянському перше місце у фотоконкурсі «Моя Україна», проведеному «Дніпропетровським обласним центром науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді».
Цьогоріч на конкурс було подано 872 роботи від 420 учасників з усієї Дніпропетровщини. Вони відображали бачення портрета, пейзажу, тваринного, рослинного світу. Юні покров чани перемогли у номінаціях «Я люблю свій край», «Портрет», «Брати наші менші». При чому для Інни це вже не перша перемога у фотозмаганні.
 
У числі кращих були і роботи гуртківців БТДЮ, представлені на обласній виставці науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» Колектив презентував вироби з паперо, тістопластики, канзаші й інших напрямків, що впроваджуються у закладі, пропагуючи технічне спрямування думки й творчості. Результати отримали високу оцінку, що є новим поштовхом до подальшого творчого розвитку.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.