ВСІ НОВИНИ:

У Нікополі у чоловіка з кишені вилучили 50 мл опію

16 травня працівники поліції у чоловіка під час поверхневої перевірки  виявили флакон об'ємом 50 мл з річовиною схожою на опій, яка коштує за цінами чорного ринку 5000 грн.
У Нікополі у чоловіка з кишені вилучили 50 мл опію
      Подія сталася на автобусній зупинці. Працівники управління протидії наркозлочинності  зупинили 54-річного мешканця Нікополя, який розпивав алкогольні напої у громадському місці. І під час поверхневої перевірки останнього у його кишені було виявлено флакон з рідиною. Чоловік пояснив, що речовина - це опій. За словами чоловіка, наркотики він зберігав для особистого вжитку. Наразі все вилучене направлено на дослідження. 
 
Було встановлено, що чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків.
 
Слідчим відділенням за погодженням з місцевою прокуратурою щодо   зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів). Ведеться досудове розслідування
Відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській області за матеріалами Нікопольського ВП

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.