ВСІ НОВИНИ:

Представники трьох конфесій у Нікополі спільно закликали громадян не нести померлим мертві квіти!

Дорогі брати і сестри у Христі! 
Христос Воскрес!
 
   У час Великодніх свят християни ідуть помолитися до могил своїх рідних. Напередодні впорядковують могили, ставлять свічки, прикрашають квітами. 
Ми, нікопольське духовенство УПЦ Київського Патріархату, Української Греко – Католицької Церкви та Римсько – Католицької Церкви звертаємось під час Великодніх свят та Радониці іти на цвинтар з молитвою, відкритим серцем та живими квітами. 
   
У покладанні штучних вінків нема християнського змісту. Це оптичний обман, який заспокоює людину, нібито вона щось добре зробила, нібито цим жестом пам’ятає про особу, вшановує її пам’ять, але духовної цінності в цьому немає, а попри все це ще й завдає шкоди нашому здоров’ю і довкіллю. 
 
Штучні вінки мають нетривалий термін використання, за рік їх викидають на смітники. Якщо пластмасу закопувати в землю, вона не розкладається упродовж багатьох десятків років. Натомість під час спалювання створює діоксини, які виділяють отруйні речовини та провокують виникнення злоякісних пухлин.
   
У першу чергу варто розуміти, що те, чого потребують найбільше душі померлих, то це постійна за них молитва! 

Благочинний Нікополя та району Дніпровської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату – ієромонах Меркурій (Скороход) 

Настоятель Римсько – католицької парафії святого Антонія Падуанського у м. Нікополі отець Збігнєв Бескур 

Настоятель храму на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці  у м. Нікополі священик Іван Колосок


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.