ВСІ НОВИНИ:

На лаві підсудних раніше судимі чоловіки за вбивство свого товариша

Нікопольською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно двох громадян за вбивство чоловіка (п. 6            ч. 2 ст. 115 КК України та ч. 4 ст. 187 КК України).

Так, у березні місяці 2016 року на території «Олександрійського кар’єру», поблизу м. Покров Дніпропетровської області, правоохоронними органами виявлено труп чоловіка із чисельними тілесними ушкодженнями в області голови.
 
У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що двоє раніше судимих мешканців м. Покров, попередньо домовившись про вчинення розбійного нападу на свого товариша, з метою заволодіння його майном, привели останнього на територію «Олександрійського кар’єру», під вигаданим приводом вчинення крадіжки металевих виробів. Після чого, один із зловмисників молотком завдав удар в область голови потерпілому.
 
Від отриманого удару, останній почав втікати. Не припиняючи своїх дій, зловмисник, наздогнавши потерпілого, завдав йому не менше 27 ударів молотком по голові. Потім чоловіки спільно викрали із кишень потерпілого мобільний телефон й ключі та направилися до квартири останнього, де заволоділи належними йому речами та грошовими коштами. 
 
Прокурором Нікопольської місцевої прокуратури забезпечено підтримання державного обвинувачення в суді.
Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.
 
Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури    І. Кахута


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.