ВСІ НОВИНИ:

Після звернення “СтопКору” меру Марганця принесли протокол про адмінпорушення, пов’язане з корупцією

Після звернень координатора проекту громадської організації ГО "Стоп корупції" Романа Бочкали до Генерального прокурора, міністра МВС України, НАЗК, НАБУ з приводу численних порушень з боку міського голови міста Марганець Олени Жадько, посадовими особами Марганецької міської ради та виконавчого комітету Закону України "Про запобігання корупції" лише прокуратура та органи МВС відреагували на одне із порушень.

Після звернення “СтопКору” меру Марганця принесли протокол про адмінпорушення, пов’язане з корупцією

"Сьогодні, 30 березня 2017 року, завдяки принциповому підходу та сумлінному виконанню своїх обов'язків, Управлінням захисту економіки в Дніпропетровській області спільно с прокуратурою в кабінеті міського голови Жадько О.А, в присутності свідків була спроба вручити їй протокол про скоєння адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Олена Жадько категорично відмовилась приймати протокол про корупцію. Але це її ніяким чином не врятує – ця справа буде передана до Марганецького міського суду та розглянута", – розповів представник марганецького осередку "Стоп корупції" Роман Лук'яненко.

Марганецький осередок "Стоп Корупції" бере цю справу під контроль і буде інформувати мешканців міста про хід розгляду та прийнятого рішення і спостерігатиме за принциповістю суддів.

Нагадаємо, що міський голова Жадько О.А. та посадові особи Марганецької міської ради та виконавчого комітету неодноразово голосували за прийняття рішень сесії про встановлення собі премій та надбавок.

Джерело: stopcor.org

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

Анатолій Сиротенко 31 марта 2017 13:29
Позитивна інформація, погано, що тільки під тиском громацькості йде ця боротьба з корупцією, а хто зобов'язаний це робити по своїм службовим обов'язкам цього не робить належним чіном.
  • +2
Копчик С. 31 марта 2017 23:28
Цитата: Анатолій Сиротенко
Позитивна інформація, погано, що тільки під тиском громацькості йде ця боротьба з корупцією, а хто зобов'язаний це робити по своїм службовим обов'язкам цього не робить належним чіном.

В Нікополі, вчора на сесії, депутати (29 детіпутов) показали справжнє обличчя: 1. знищили Громадську Спостережну Раду. 2. Вивели зі складу Виконкому 5 чоловік від громадськості, а ввели ще двух заступників мера. Тепер там всі "свої". 3. Порушили закон про корупцію призначивши заступником мера який буде опікатись УЖКХ, людину яка має бізнес в сфері УЖКХ.
Не бачу сенсу на далі, тратити свій час на громадську роботу. Їм по барабану думка громади.
Діяти треба через суди та нормальних прокурорів ( таких не багато, але є)
Або чекати часу, коли народ допече і тоді вішати та стріляти.. Невже можновладці не розуміють, що крокують до таких часів!!!???
Це самий гірший варіант, але в історії прикладів багато. Потім не кажіть, що не попереджали!!!
  • +2
Алексей Вайс 1 апреля 2017 15:50
СтопКор - школа коррупционеров. В очередь стают. Так хотят, аж облызуються.
Я знаком с одним таким из Марганца.
Когда всё это затевалось, ездил в Киев на собеседование.
И мне предлагал.
За пять тысяч гривен.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.