ВСІ НОВИНИ:

Ділимося досвідом, примножуємо здобутки

Покров достойно представив себе на головній , найбільш рейтинговій освітянській події року – Восьмій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 20017», котра проходила у Києві з 16-по 18 березня.

Ділимося досвідом, примножуємо здобутки
Ділимося досвідом, примножуємо здобутки

Серед досягнень та інноваційних проектів з України та 15 країн світу були напрацювання педагогічних колективів нашого міста – загальноосвітнього ліцею (директор Любов Фесенко), дошкільного навчального закладу №21(завідуюча Інна Дощенко) та Покровського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів (директор Наталія Дяченко).

Ліцей не вперше бере участь у виставці такого масштабу, цього разу навчальний заклад представляв творчі експериментальні напрацювання за основними напрямками роботи у рамках експозиції «Освіта Дніпропетровщини».
 
А от дитячому садку №21 випало не лише дебютувати на заході такого масштабу, а побувати першими серед дошкільних навчальних закладів міста, представивши експериментальну роботу про впровадження ідей В.О. Сухомлинського у практику сучасного дошкільного навчального закладу.
Напрацювання і ліцею, і дитячого садка були відзначені дипломами за активну участь у створенні сучасної якісної системи національної освіти за підписом міністра освіти і науки Лілії Гриневич.
 
Високу оцінку отримали здобутки Покровського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів. Дві роботи були відзначені дипломами, а третя – у номінації «Навчання дорослих – невід’ємна частина освіти впродовж життя» здобула срібну медаль(автори: Алла Висоцька - викладач, Надія Баранова - методист, Валентина Туліна - заступник директора ). Це не перша перемога навчального закладу, у 2015 році, тоді ще професійно-технічне училище, повернулися з виставки з бронзою.
 
Керівники освітніх закладів, котрі побували на престижному освітянському форумі, зазначають, що участь у такому заході – це безцінний досвід, можливість продемонструвати власні інноваційні досягнення та напрацювання, перейняти щось нове. Збагаченню досвіду та встановленню нових контактів сприяла і змістовна тематична програма виставки. Протягом трьох днів делегати з Покрова активно відвідували круглі столи, конференції, методологічні семінари, майстер-класи та інші заходи. Участь представників Покрова у Восьмій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2017» стане корисним досвідом не лише для конкретних навчальних закладів, а позитивним імпульсом для розвитку освітянського простору міста.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.