ВСІ НОВИНИ:

Розбій, поєднаний з проникненням у житло у м. Покров

Нікопольською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно 19-річного громадянина за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).
 
У ході проведення  досудового розслідування встановлено, що 26 лютого 2017 року у вечірній час доби молодик проник до приватного домоволодіння у м. Покров та, погрожуючи ножем, вимагав від господарки грошові кошти в сумі  5 000 тис. доларів США. На допомогу матері став її 25 річний син, який після боротьби з нападником та отримання тілесних ушкоджень, затримав останнього. 
 
На цей час, прокурором Орджонікідзевського відділу Нікопольської місцевої прокуратури погоджено повідомлення про підозру у вчиненні вищевказаного кримінального правопорушення  та клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Наразі триває  досудове розслідування щодо встановлення інших обставин, які мають доказове значення для вказаного кримінального провадження.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.