ВСІ НОВИНИ:

Чемпіонське звання «Зірки над Бугом» - у покровчан

Змагання міжнародного рівня акробати Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти завершили на п’єдесталі абсолютних чемпіонів.
Після трирічної перерви у Вінниці знову стартував міжнародний турнір з акробатики «Зірки над Бугом», цього року – 23-й. Команди з п’яти країн: Азербайджану, Молдови, Португалії, Білорусі, України, близько 150 спортсменів, змагалися за чемпіонське звання. Наше місто представляли вихованці Ольги Образцової та Василіси Мацокіної.
 
 Чемпіонське звання «Зірки над Бугом» - у покровчан

Протягом трьох днів тривав масштабний спортивний форум, до якого були прикуті погляди професіоналів від акробатики. Вінницький турнір відповідає рівню Чемпіонату Європи, тож висока конкуренція визначала і боротьбу. Наші акробати витримали її до кінця. Золото турніру забрала чоловіча пара у складі Івана Хажанця та Миколи Земляного, відомих своєю високою технічністю й майстерністю. Достойно виступила і жіноча пара – Анастасія Конюшенко, Карина Ткаченко.
 
Для дівчат це були перші змагання такого рівня і вони змогли увійти до п’ятірки найсильніших. Така вагома перемога вкотре довела, що у Покрові зростають чемпіони.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.