ВСІ НОВИНИ:

«Порозважалися» до судових з’ясувань

Наприкінці грудня соціальні мережі Покрова сколихнуло відео так званих «вбивць ліхтарів». Дії молодиків, які суботньої ночі безчинствували у сквері поблизу універмагу, викликали шквал обурення городян. Зафільмований доказ хуліганських дій зібрав півтори тисячі переглядів, не залишився без уваги і відповідних органів.
 
Вже перші коментарі покровчан примусили «героїв» видалити відео із власних сторінок ВКонтакті, «оборонятися» словесною перепалкою на стрічці новин мережі. Однак докази, представлені правоохоронцям не лише мешканцями міста, а й комунальним підприємством «Добробут», були незаперечними. Ліхтарі, дійсно, вбивали, за лічені хвилини ушкоджено опори, цоколя, кріплення – завдано збитків більше, ніж на 5 тис. грн., про що свідчило скопійоване містянами відео і фотодокази.
 
У спілкуванні з правоохоронцями «герої» заперечували свою причетність до скоєного, з легкістю вказавши на винуватця зі свого ж оточення. Відео коментували як випадковий збіг, мов потрапили у об’єктив як прості перехожі. При цьому визнавали факт знайомства з головним фігурантом, чому ж не зупинили порушника, так і не пояснили.
 
Сьогодні справою займаються відповідні органи. Як зазначив інспектор з ювенальної превенції, лейтенант поліції Валентин Шугай, матеріали передано до суду. Учасники події перебувають у полі зору правоохоронців. Не оминули відповідальності і батьки, як такі, що не виконують батьківських зобов’язань. Останнім належить відшкодовувати завдані збитки. Не залишаться в стороні і «друзі-товариші», «хто просто проходив повз», про подію повідомлено до технікуму, де ті проходять навчання.
 
Нічні «розваги» у сквері закінчаться далеко не весело. «Вбивці ліхтарів» завоювали собі зовсім не геройський авторитет, скоріше – навпаки. Можна лише сподіватися, що хлопці зроблять відповідні висновки, їхні ж батьки, котрі заплатять адмінштраф, напевне, вже зробили. Від вандалізму на вулиці, до злочину у власному домі – один крок і про це варто пам’ятати.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.