ВСІ НОВИНИ:

Крик души волонтера

Крик души волонтера 
Крик души волонтера


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

5 комментариев

Копчик С. 22 декабря 2016 20:35
Нічого за рік не змінилося кардинально.. Як було, коли я служив, так і залишилось.. Єдине,з плюсів, збільшили зарплатню, тепер солдат може купити собі шкарпетки та зубну пасту сам.. Але машину не купишь..А тім паче медично обладнану.. Як іздили волонтерські убиті "буханки" так і їздять.. Так ще щимити ці авто стали! Але могли кожний взвод забезпечити машиною..хоч б/у, але надійною..з Європи..за не великі гроші...
Нестандартна війна, потребує не стандартних рішень! Але у нас, то офіційно і війни немає!
  • 0
harakternik 23 декабря 2016 01:44
Возродили советскую армию,обложились полицаями,набраными незнамо из кого.
Вот,что пишет Дмытро Ярош:
-Шановні друзі!

Хочу поділитися з вами декількома робочими моментами по діяльності Української Добровольчої Армії.

- 5-ий, 8-ий батальйони, "Госпітальєри", Управління військової розвідки, Легкопіхотний загін "Вольф", Окрема тактична група "Волинь", Військово-польова жандармерія, як і раніше, з честю виконують бойові завдання по всій лінії фронту, в зонах своєї відповідальності, у повному підпорядкуванні командування "АТО".

- нещодавно створений Навчальний центр УДА вже розпочав свою роботу. Окрім підготовки добровольців (Курс молодого бійця, піхотна школа, школа сержантів), згідно своїх скромних можливостей, допомагає у підготовці воїнів ЗСУ.
Можете привітати нашого побратима - друга Покутяку ("в міру" Максима Швеця) з призначенням на посаду Командира Навчального центру УДА. Команда інструкторів у нього досвідчена і креативна).

- Дніпровська рота "Чорний туман" Наказом по УДА підпорядкована 8-му батальйону УДА. Також можете привітати друга Червня із загартованим, боєздатним козацьким поповненням...
Дніпровщина - не тільки форпост Незалежності України, але й приклад для наслідування - пам'ятайте про це, бійці "Чорного туману"...

- Відділ соціального захисту і реабілітації добровольців на чолі з Анічкою Демид, разом з відповідними державними інституціями, продовжує кропітку і виснажливу роботу по наданню статусу УБД сім'ям загиблих добровольців, інвалідів війни тощо (звіт по діяльності опублікуємо за декілька днів)...

- наші побратими з Національного руху "ДІЯ" та Комітету Національної Дії проломили різні бар'єри і вже у 13 областях обласні Ради прийняли рішення про визнання добровольців учасниками бойових дій. Процес триває і, обов'язково, буде завершений на державному рівні.

- А ще, на черзі денній законопроект "Про Українську Добровольчу Армію"...

І на завершення, прохання до всіх: зменшуйте рівень "зради" і "всьопропало". Чесно говорячи, "замахує".

Кожен, на своєму місці, має робити все для того, щоб перемогти московську навалу, відстояти територіальну цілісність України і примусити владу відстоювати національні інтереси, забезпечувати українцям Свободу, Справедливість і Добробут. Інших рецептів на цей час просто не існує.

І для цього тільки несамовитого голосіння про те "як нам хріново" явно замало.

Ми, українські добровольці, не горлопанимо - ми діємо як на фронті, так і в тилу...

Слава Нації! Смерть ворогам!
  • 0
Nastia 23 декабря 2016 04:51
Так недостающие на фронте "кугуары" нашлись. Оказалось на передовую и с передовой на них возят тело Турчинова. Причем, одно тело на нескольких "кугуарах", видно три штуки.

http://pauluskp.com/news/89e4da19d
  • 0
Gagarin 23 декабря 2016 06:56
Завтра, 24 декабря выезжает машина на фронт, если у кого есть возможность - особо нужны медпрепараты от простуды и гриппа, народные средства. Обращаться по адресу пр. Трубников 24\73.
Благодарны всем.
  • +1
Анатолій Сиротенко 23 декабря 2016 20:18
Гібрідна війна, є спростуваня, добре. що це фейковий матеріал.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.