ВСІ НОВИНИ:

Шість медалей Всеукраїнського турніру зі спортивної акробатики – у Покрова

Два золота, два срібла й бронзи – з таким переможним результатом повернулася команда зі Львова, де протягом чотирьох днів проходив турнір серед дорослих, юніорів та юнаків пам’яті заслуженого тренера України О.Ф.Чернявого.
 
 Шість медалей Всеукраїнського турніру зі спортивної акробатики – у Покрова

Кращі школи спортивної акробатики представляли найсильніших, хто змагався за чемпіонський титул. Покровчани, вихованці Наталії Токмань, Тетяни Венгер, Ольги Образцової, Василіси Мацокіної, як завжди, склали серйозну конкуренцію супротивникам, продемонструвавши високу технічність та неперевершену майстерність.
 
Першу сходинку п’єдесталу зайняла жіноча пара - Катерина Вакуленко - Олена Калюка, змішана пара - Спартак Заульський – Арина Забутна, другу - змішана пара Артур Евтушенко – Катерина Гужва та жіноча пара – Евеліна Назаренко – Катерина Бойко, третю - чоловіча група Іван Селіванов, Максим Матяш, Артем Білий, Спартак Заульський, жіноча пара Дана Ткаченко – Поліна Макєєва.
 
Сьогодні команду вітали у рідному закладі, поздоровляючи з вагомою перемогою. Розповідаючи про досягнення вихованців, директор школи Ірина Бакієва акцентує увагу на тих зусиллях, які вкладають спортсмени у підготовку до виступів. Визначальним фактором є умови, у яких тренуються діти.
 
-Школа з теплом, що позначається і на результатах, - підкреслює Ірина Володимирівна, - у залах, вперше за багато років, температурний режим відповідає санітарним нормам. Важливо, що це питання перебуває на контролі міського голови Олександра Шаповала з яким тісна взаємодія. Зараз ми можемо активно готуватися до наступних турнірів та чемпіонатів, аби подарувати місту свої звершення.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.