ВСІ НОВИНИ:

Головна ялинка Покрова запалила свої вогні

День Святого Миколая сповістив про наближення новорічно-різдвяних свят.
Цього дня з нетерпінням чекали містяни, спостерігаючи за змінами, які відбувалися на центральній площі. За декілька тижнів, за дорученням міського голови, силами служб та відділів вона перетворилася на справжню казкову країну з яскравою ілюмінацією, новими сучасними малими формами і навіть вуличною міні-кав’ярнею. Все було продумано до дрібниць, аби створити неповторний різдвяний настрій, де кожен знайде собі куточок відпочинку.
Головна ялинка Покрова запалила свої вогні
Головна ялинка Покрова запалила свої вогні
Головна ялинка Покрова запалила свої вогні
Головна ялинка Покрова запалила свої вогні
Головна ялинка Покрова запалила свої вогні
Головна ялинка Покрова запалила свої вогні
Головна ялинка Покрова запалила свої вогні
Головна ялинка Покрова запалила свої вогні
19 грудня весь цей новорічний світ оживило традиційне міське дійство «На Святого Миколая - творча іскорка палає». Десятки городян прийшли на площу, аби розділити урочистість миті, відчувши єдність громади і навіть природа освятила вечір м’яким снігопадом.
 
-Сьогодні особливий світлий день, 19 грудня ми відкриваємо двері Новому року, - звертався до земляків міський голова Олександр Шаповал, - 2016 рік запам’ятається нам лише хорошими подіями. Я вдячний вам за підтримку, за те, що разом робимо наше рідне місто кращим. Нехай у Новому році з вами будуть радість, щастя, благополуччя під мирним безхмарним небом.
 
Символічно, що саме у День Святого Миколая Олександр Шаповал вручив стипендії міського голови талановитій юні – спортсменам, музикантам, юним конструкторам, переможцям міжнародних, всеукраїнських змагань та конкурсів, котрі прославляють Покров далеко за його межами. Під оплески на сцену виходили Віталій Амірханов, вихованець Дитячої музичної школи, Марія Калініна – Школа мистецтв, Анастасія Прядко – клуб бально-спортивного танцю «Грація», Владислав Андрєєв, Дар’я Ільїна, Катерина Шуліка – колективна радіостанція БТДЮ, Анна Булка – автомодельний спорт Будинку творчості, Іван Хажанець та Микола Земляний – ДЮСШ управління освіти, НікітаЗахарченко – спортклуб «Аякс», Софія Міщенко – спортклуб «Спарта», Валерія Жданова – ПТУ.
 
На подальші нові звершення благословляв покровчан благочинний Нікопольського району та м. Покров, настоятель храму святого Іоанна Златоуста протоієрей Володимир. Найщиріші побажання передав народний депутат України Андрій Шипко, чий вітальний лист зачитала заступник міського голови Наталія Бондаренко.
 
Свято було багатим на приємні події. Результати творчого конкурсу « Новорічний Покров» на краще оформлення загальноосвітнього закладу оголосила начальник управління освіти Галина Рубаха. Перше місце вибороли НВК№1, Будинок творчості, 21 та 22 садки. Друге – ліцей, п’ятий садочок, третє – четверта школа. Відбувся і довгоочікуваний для передплатників міської газети «Козацька вежа», розіграш призів.
 
Вечір виправдовував свою назву, творчими іскорками загорялися неповторні номери, підготовлені колективами Школи мистецтв, Будинку творчості, Дитячої музичної школи. Юні артисти дарували свої найкращі номери, як годиться, отримували солодощі від міського голови.
 
Справжнім сюрпризом для малечі від Молодіжної ради стала казкова резиденція Святого Миколая. Ініціативна молодь підійшла до завдання творчо, діти могли не лише повідати Святому свої сокровенні бажання, а й написати листа Миколаю, отримавши за це листівку-побажання.
 
Дива очікували на покровчан на кожному кроці, вони й самі могли творити чудо, підтримавши маленького Тимура, який потребує нашої допомоги. Кожен міг взяти участь у благодійній акції, ініційованій спільнотою Орджосіті й підтриманою міськвиконкомом.
 
У вогнях головної ялинки спалахували численні побажання миру, злагоди, щастя. Мешканці Покрова стверджували, що все те здійсниться, адже зустрічають свято єдиною родиною з добрими намірами і незабутніми враженнями від дійсно казкового грудневого вечора напередодні Нового року.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.