ВСІ НОВИНИ:

Зустрiч священика Київського Патріархату на росії з воєнком міста Нікополь (вiдео)

Зустрiч священика Київського Патріархату на росії з воєнком міста Нікополь (вiдео) 
Зустрiч священика Київського Патріархату на росії з воєнком міста Нікополь



Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

Анатолій Сиротенко 16 декабря 2016 12:42
Дуже хороша, позитивна, дісно душевна зустріч монаха УПЦ КП з керівником військомату. Дякую автору за таке емоціональне відео.
  • +2
Копчик С. 17 декабря 2016 00:43
Все вірно сказано Геннадієм Анатолійовичем і отцем Меркурієм! В цьому місяці УПЦ МП виділили частину будівлі по Липинський 49. В кабінетах місцевих чиновників висять церковні календарі МП, службу МП править прямо в Міськвиконкомі! "Чудні дела твои...Голова!" І питання не до священиків УПЦ МП ( вони роблять свою справу) , а до місцевої влади!
А коли я прийшов з питанням виділення землі для Української Капеланської Церкви УПЦ КП на депутатську комісію, то не побачив жодної зацікавленості.Дуже шкода, що представники народу - депутати, не розуміють що питання не в самій навіть церкви, а в майбутньому нашого народу, нашої нації.
На тім, вчора їхав біля моргу: Що зустрічає нас на в'їзді до моргу? Туалет церкви УПЦ МП! Вони його поставили по далі від своєї церкви, але прямо на в'їзді до моргу, де люди часто забирають померлих в останній шлях! Чому я маю везти свого померлого друга чи родича повз не законно встановлений службовий туалет!!?? Хтось в цьому місті пояснить?!!
Чому на вході до алеї загиблих воїнів - героїв,на кладовище стоїть не законно збудований туалет тієї ж МП !??? А міська влада тільки думає як зберегти туалет, а не зробити алею загиблих за нашу Україну!
Це сюжети для фантастично- сатаниських оповідань! Але на жаль, це реальність! Але реальність, яку можна і треба змінити!
  • +2
Анатолій Сиротенко 17 декабря 2016 12:17
С.Копочік. Прикро про це чітати, але мабуть у очільників показна набожність, такий же патріотизм, а душі ватні.
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.