ВСІ НОВИНИ:

Молодь Покрова побувала у Верховній Раді

Напередодні Дня місцевого самоврядування ініціативна молодь міста побувала у центрі політичного життя нашої держави – Верховній Раді України. Запрошуючи небайдужих і перспективних, ініціатор візиту - народний депутат України Андрій Шипко стимулює молодь до дієвої участі у суспільному житті Покрова та бажанні бути корисним своїй громаді.

Молодь Покрова побувала у Верховній Раді

До складу делегації ввійшли представники Молодіжної та Громадської рад міста, активна молодь підприємств, організацій та установ, спортсмени та творча еліта міста. У супроводі помічника нардепа, депутата обласної ради Марини Петросянц, вони відчули не лише атмосферу будівлі, де ухвалюються закони та вирішуються державні справи, а й відвідали знакові місця столиці.
 
Покровчани ходили знаменитими кулуарами, де мали можливість поспілкуватися з деякими депутатами, спостерігали, як проходять брифінги. Також побували у сесійній залі на пленарному засіданні Верховної Ради, де зі спеціальної гостьової ложі бачили, як працюють народні обранці. Поза увагою не залишилося і художнє оформлення приміщень – красиві інтер’єри, що поєднують класику й українське декоративне мистецтво, монументальний живопис, скульптури, мармурові колони. Залишила приємне враження і прогулянка Маріїнським парком, який чудовий за будь-якої пори року.
 
 Для гостей, народним депутатом була передбачена цікава і насичена екскурсійна програма містом. Побували у Києво-Печерській лаврі, Національному музеї історії України у Другій світовій війні та інших незабутніх місцях.
 
Повернулася молодіжна делегація до рідного міста натхненними, задоволеними побаченим, з бажанням свою енергію, запал, знання спрямовувати на благо рідного міста, шляхом впровадження інноваційних молодіжних проектів та ініціатив.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.