ВСІ НОВИНИ:

Відзнаки талановитим та наполегливим

Переможці змагань та олімпіад всіх рівнів, діти, які мають високі навчальні, творчі, спортивні, науково-дослідницькі, інтелектуальні та суспільно-корисні досягнення, що прославляють Покров, впроваджують значущі для майбутнього та сьогодення ініціативи, отримають стипендії міського голови. Відповідне розпорядження підписав міський голова Покрова Олександр Шаповал.

 Відзнаки талановитим та наполегливим

Згідно з Положенням про стипендію міського голови, організаційний комітет під головуванням заступника міського голови Наталії Бондаренко, розглянув подання освітніх, спортивних, культурних осередків, щодо відзначення талановитих вихованців та зміни, котрі було внесено до рішення про відзнаки міського рівня.

Відтепер разова грошова виплата надаватиметься дітям від шести до 18 років, а не до 35-ти як було донедавна. Запроваджується вона з метою стимулювання ініціатив та досягнень творчої молоді, яка вже проявила себе вагомими здобутками. Пропозиції комітету подаються на розгляд міського голови, затверджуються відповідним розпорядженням.
 
Цього року до уваги оргкомітету, до складу якого входять очільники міського управління освіти, відділу молоді та спорту, культури міськвиконкому, служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, фінансового управління, ПТУ, було надано матеріали щодо річних досягнень 46-ти вихованців загальноосвітніх та позашкільних закладів. Спортсмени, художники, музиканти, юні конструктори – вони вже переможці, адже кожен увійшов до міського банку даних потенціалу – гордості Покрова. Імена ж тих, хто отримає стипендії стануть відомими 19 грудня, на урочистостях відкриття головної ялинки Покрова.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.