ВСІ НОВИНИ:

Запрошення на Круглий стіл. Обговорення та прийняття рішень по питанням протидії злчинності

12 грудня 2016р. з 16.00 години у преміщенні Нікопольського міськвиконкому відбудеться Круглий стіл з питань безпеки міста, а саме протидії злчинності на вулицях міста шляхом патрулювання громадських добровольчих підрозділів.
 
Запрошені представники Нікопольського місквиконкому, Нікопольського відділу МВС, депутати Нікопольської міської ради, запрошуються один, два представника від громадських організацій та формувань з конкретними пропозиціями для короткого та предметного обговорення та прийняття рішення.

Штаб ГФ"Сотня тероборони"Нікополь"

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

Палыч 13 декабря 2016 10:34
Куда смотрит Копчик, воды в рот набрал?
  • 0
Палыч 13 декабря 2016 10:58
Из практики своей жизни. Таким паразитам давал пенделя и набирал людей,которым платил по реультатам.Ведь можно и сейчас так сделать--и закон подобрать, и заплатить, и за результат спросить, а не за бумагу,ведь продажных "берущих" и без них выше крыши. Дайте права людям, они за год судом Линча обеспечат безопасность города. И закон станет дя людей, а не люди под закон.
  • 0
Анатолій Сиротенко 13 декабря 2016 11:34
На круглий стіл прийшли ті, що переймаються безпекою громадян для проживаня в місті, ті ж, хто повинен цим займатись, як посадові особи, цей захід проігнорували. Це демонструє комунікацію влади, правоохоронців з громадою. Спасіня потопаючих, справа самих потопаючіх.
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.