ВСІ НОВИНИ:

Гирьовики Покрова – чемпіони світу

На початку грудня у Херсоні відбувся перший Чемпіонат світу з гирьового хортингу серед чоловіків, жінок та ветеранів. Наше місто на ньому представляли Віталій Мартинюк, Олена Жданова, Руслан Вілков та Валерія Жданова.
 Гирьовики Покрова – чемпіони світу
До українського виду спортивних єдиноборств, системи комплексної фізичної підготовки, Міжнародна федерація включила спринт, гирьовий фіткрос, силову естафету та напівмарафон.
 
Наша команда гідно показала себе. Віталій Мартинюк, серед ветеранів, у ваговій категорії до 90 кг, за три хвилини у поштовху- спринті зробив 52 підйоми двох гир – 24 кг. У поштовху за 30 хв. - 306 підйомів, ставши дворазовим Чемпіоном.
 
Золото серед ветеранів до 60 кг у спринт-ривку здобула і Олена Жданова, зробивши 60 підйомів за 5 хв. 16 кг.
Срібними призерами стали Руслан Вілков та Валерія Жданова. Руслан у поштовху-спринті 24 кг за три хвилини зробив 45 підйомів, ваговій категорії до 65 кг, а Валерія у спринті-ривку за 5 хв 16 кг – 33 підйоми, ваговій категорії до 60 кг.
 
Такі вагомі результати тільки підтвердили статус покров чан, як непереможної команди.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.