ВСІ НОВИНИ:

Школа мистецтв Покрова готується до свят

З вогником у душі, з теплом у закладі втілювати мистецькі плани результативніше. Про це говорять у школі, де відкрито передноворічну майстерню з підготовки творчих подарунків городянам.
 Школа мистецтв Покрова готується до свят
Школа мистецтв Покрова готується до свят
Школа мистецтв Покрова готується до свят
Школа мистецтв Покрова готується до свят
Школа мистецтв Покрова готується до свят
Сьогодні у закладі дві головні теми: мистецькі здобутки і температурний режим. Навчальний процес триває за комфортних умов, при плюс 20-25, що встигли оцінити юні музиканти та художники. Протягом десятиріч питання тепла залишалося відкритим. Через технічні особливості централізоване теплопостачання не забезпечувало потреб школи.
 
-Зараз можемо говорити про новий поштовх у творчому житті нашого закладу, - зазначає директор Антоніна Жуковська, підкреслюючи важливість реалізації проекту, розпочатого й доведеного до кінця міським головою Олександром Шаповалом, - навчальний процес складається з багатьох чинників, головним з яких є умови, у яких перебувають діти. Це питання у пріоритеті влади, від того є результати.
 
Перш за все, результати творчого самовираження, яким не стають на заваді комунальні негаразди, на чому наголошують батьки, говорячи про довгоочікувані позитивні зміни.
 
Тут уже живуть передчуттям новорічно-різдвяних свят. Цьогоріч концертну діяльність планують винести за межі школи. Творчі групи з вихованців усіх відділів осередку та їхніх наставників готують програми, які планують представити як у школах та садочках, так в організаціях та на підприємствах. До своєрідних гастролей залучають учнів перших класів, для яких це стане своєрідною презентацією талантів.
Вже зовсім скоро театралізовано-музичні дійства зберуть своїх шанувальників, поки що ж у школі тривають репетиції одного з найулюбленіших свят року.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.