ВСІ НОВИНИ:

Бійці тероборони Нікополя зупинили велику бійку

На проти Нікопольського Еліт клубу во дворах серед п*яти поверхівок 28 листопада 2016 року у вечорі зійшлося в драку дві групи підлітків в цілому приблизно біля тридцяти чоловік. Не подалік від міста подій проходив самостійний патруль козаків ГФ"Сотні тереторіальної оборони "Нікополь", на умовлення зупинитися підлітки не реагували, але завдяки рішучим і практичним діям козака Нікопольської Січі Олександра Хомачкова у якого вже трьох річний стаж добровільного патрулювання, підлітки розлитілися в різні сторони як горобці з криками : "Шухер менти!". Завдяки сміливому та професійному реагуванню бійців тероборони Нікополя, хтось з молодих драчунів сьогодні повернувся додому живим та здоровим. Запрошуємо бойових юнаків до військово - патріотичного клубу "Козацький десант".

Зам.голови ГФ"СТО"Н"
по зв*язку з громадскістю
Олександр Шевченко.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Эти дурики все равно себе неприятности на задницу рано или поздно найдут. Только вот в следующий раз от рук подобного бычья пострадать могут нормальные люди, просто идущие с работы домой. Пусть бы лучше друг другу головы пустые поразбивали. Естественный отбор как-никак.
  • +2

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.