ВСІ НОВИНИ:

«Танки в АТО» прибувають до Нікополя

28 жовтня о 15.00 в художньо-виставковому залі Нікопольського культурно-дозвіллєвого центру відбудеться виставка, присвячена сучасним подіям на Донбасі. 
«Танки в АТО» прибувають до Нікополя
Символічно, що відкриття виставки заплановано саме на День визволення України від нацистських загарбників.
«Танки в АТО» – так називається фотоекспозиція, що буде представлена на розсуд глядачів. Її автор – військовий журналіст Олександр Шульман.
«Олександр вміє знімати танки, як ніхто інший. У нього виходить передати «душу» цієї великої машини - найголовнішої бойової сили української армії», - ділиться враженнями Іван Начовний, радник голови Дніпропетровської ОДА. Його танк з лагідним ім’ям «Ластівка», на якому Іван воював у Пісках, теж присутній серед робіт фотографа.
 «Танки в АТО» прибувають до Нікополя
До речі, фотоекспозиція «Танки в АТО» Шульмана вперше була презентована у Дніпропетровській ОДА. А тепер її зможуть споглядати всі охочі нікопольці. 
Тож запрошуємо всіх бажаючих на відкриття виставки 28 жовтня до художньо-виставкового залу Нікопольського культурно-дозвіллєвого центру (вул. Патріотів України, 94) о 15.00
 

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.