ВСІ НОВИНИ:

У студенти – з пенсійним посвідченням

Для ветеранів Покрова це цілком можливо. Вже другий рік при територіальному центрі діє університет третього віку. Учбовий семестр тут відкрили як годиться, з початком нового навчального року.

У студенти – з пенсійним посвідченням

У повному складі, з гарним настроєм та новими ідеями відкривали сьогодні підопічні центру новий навчальний рік. Досвід попереднього показав, що університет третього віку затребуваний та необхідний, адже прагнення здобувати нові знання не залежить від віку, тільки бажання. Останнього у слухачів учбового центру – вдосталь. Про що говорили директор центру Наталія Даниленко, радник міського голови з соціальних питань Василина Лінська, вітаючи всіх присутніх з початком нового періоду у творчому, насиченому подіями житті.
 
Чого вже навчилися – розповідали виставки досягнень. На що очікують – обговорювали усім колективом.
Плани цього року – необмежені: опанувати комп’ютерні премудрощі, продовжити занурюватися у літературознавство й живопис, вийти на літературний подіум. Для цього відкрито два факультети: «Формування здорового способу життя» та «Літературно-мистецький». До першого зараховано 17 слухачів, другий обрало – 12. Перший день вже провели декламуючи власні поезії, презентуючи нові пісні, обговорюючи живопис. Запевняли, що енергії вистачить не на рік - як мінімум десять, адже мають в арсеналі немало творчих задумок, які прагнуть реалізувати вже найближчим часом.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.