ВСІ НОВИНИ:

Велоспортсмени Покрова на Кубку України з крос-кантрі

На минулих вихідних до Львова з’їхалися найвправніші велоспортсмени зі всієї країни, аби позмагатися у швидкості. Участь у черговому етапі Відкритого аматорського Кубку України з дисципліни крос-кантрі взяли і Володимир Іванов та Георгій Мостович – члени велоклубу Покрова BIKE RIDE.

Велоспортсмени Покрова на Кубку України з крос-кантрі
Велоспортсмени Покрова на Кубку України з крос-кантрі

Фізичну витривалість і хорошу техніку їзди на гірському велосипеді земляки вже встигли продемонструвати на велогонках у Вінниці, Сумах, Драгобраті, де проходили попередні етапи цьогорічного Кубку. Непроста траса Брюховецького лісу львівських перегонів – не стала винятком. У категорії «Початківці» серед 97 учасників, Георгій Мостовий примчав на фініш п’ятим, а Володимир Іванов – тринадцятим, отримавши високі рейтингові оцінки.
 
Велоспортсмени мають намір не здавати позицій, і на наступних етапах, що пройдуть у Дніпрі, закарпатській Лопушанці та Києві показати гарний результат.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.