ВСІ НОВИНИ:

За 3 місяця 25 крадіжок і до в'язниці на 5 років

Нікопольською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у суді в кримінальному провадженні стосовно раніше судимого громадянина України, якого обвинувачено у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. 
 
Встановлено, що 33-річний зловмисник відстежував квартири в яких тимчасово відсутні власники після чого, в нічний час шляхом підбору ключа або віджиму віконного скла проникав у квартири нікопольчан звідки таємно викрадав цінні речі.  
 
Протягом 3 місяців зловмисник вчинив 25 крадіжок, поєднаних з проникнення у житло, чим  завдав матеріальну шкоду потерпілим на загальну суму 345 000 грн.
 
В судовому засіданні прокурором Нікопольської місцевої прокуратури вину обвинуваченого в інкримінованих правопорушеннях повністю доведено та вироком Нікопольського міськрайонного суду  обвинуваченого визнано винним у вказаних злочинах та призначено  остаточне  покарання у виді 5 років 3 місяців позбавлення волі та задоволено позови на відшкодування моральної та матеріальної шкоди  потерпілим. 

Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури  Н.Ю. Семенова


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.