ВСІ НОВИНИ:

Дамба №8: ремонт розпочато

Цих слів з нетерпінням чекали не лише власники авто, що долали кілометри аварійної траси, а й пасажири, для яких маршрут дамбою поставав справжнім випробуванням. Відучора можна не лише говорити про ремонт, а й спостерігати за підготовчими роботами, - результатом тривалих зусиль і абсолютної перемоги народного депутата України Андрія Шипка. Сьогодні нардеп провів першу робочу нараду безпосередньо на дамбі, за участю Анатолія Борисенка, начальника Нікопольського Автодору, депутата облради Марини Петросянц, помічника народного депутата Андрія Шипка Тетяни Мороз, міського голови Покрова Олександра Шаповала.
Дамба №8: ремонт розпочато
Дамба №8: ремонт розпочато
Дамба №8: ремонт розпочато
Дамба №8: ремонт розпочато
Нагадаємо, 7 липня відбулося підписання акту прийому-передачі Нікопольської дамби №8 з Держагенства водних ресурсів на баланс Укравтодору. Фахівці, зокрема начальник обласної Служби автодоріг Іван Лебединський назвали це рішення важливою подією для водіїв регіону, результатом дворічної цілеспрямованої діяльності нардепа, з прийняттям 75-и нормативних документів, котра увінчалася не просто позитивними зрушеннями, конкретними змінами.
 
Вже 14 липня, за тиждень після підписання акту, водії виклали у соцмережі світлини початку довгоочікуваних ремонтних робіт. А сьогодні Андрій Шипко провів першу робочу нараду, аби визначитися з масштабами та ходом реконструкції.
 
-Позаду два роки поетапного вирішення питання, котре вважалося не підйомним, - підкреслив нардеп, - Сьогодні розпочинається найважливіший етап – безпосередньої реконструкції дамби. Розуміючи усю відповідальність за кінцевий результат, будемо тримати на контролі хід ремонтних робіт з першого до останнього дня. Взято серйозні зобов’язання перед виборцями, тож завдання гарантувати людям якість і безпеку.
 
Як зазначив Андрій Шипко, реконструкція триватиме у кілька етапів. У даний час розпочато капремонт дорожнього покриття, наступним стане відновлення гідротехнічної споруди дамби.
 
Наразі проводиться ямково-аварійний ремонт для забезпечення проїзду автотранспорту, на черзі, згідно з проектом реконструкції, відновлення дорожнього покриття з попереднім зняттям старого та вирівнюванням. На дамбі працюватимуть три бригади. Контроль якості, за дорученням нардепа, перевірятимуть не лише відповідальні працівники, а й очільники прилеглих міст, зокрема, міський голова Покрова Олександр Шаповал.
 
-Сьогоднішні роботи це справжній прорив у питанні, яке роки хвилювало всіх мешканців регіону, - запевнив Олександр Шаповал, - і в цьому заслуга нашого народного депутата, котрий домігся позитивного вирішення проблеми. Для жителів Покрова вона поставала особливо гостро, адже значна частина містян вихідці з Апостолівського району і щоб добратися до рідних, доводилося долати непросту дорогу. Тож для всіх водіїв надзвичайно важливим є ремонт саме цього сполучення дороги.
 
Завершити етап реконструкції планується у найкоротші терміни. Як зауважив Андрій Шипко, восени робота пройде інспектування Прем’єр-Міністром. Уся ж подальша відповідальність за транспортну мережу, що тривалий час залишалася безгоспною, ляже на Укравтодор.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

4 комментария

Андрей Дащенко 15 июля 2016 17:55
не может быть ! это сон ??? ущипните меня)))
  • +1
Махновец 15 июля 2016 22:34
Наразі проводиться ямково-аварійний ремонт

Зачем??????? Денег некуда девать? Или на этом все и закончится, как прошлый ремонт перед выборами, на который Шипко и Великий Семенович давали ТРИ года гарантии, а он и пол года не продержался...
  • +2
Довбуш 16 июля 2016 00:22
уже раз делал шипко с куциным говорили что делают качественно а видели что
  • +1
Алексей Савченко 18 июля 2016 13:40
Я, конечно, в асфальтоукладке нуб нубом. Но мне кажется, что для устройства асфальтобетонного слоя нужны нифига не совещания, хоть проводи их прямо в самом водохранилище, на трубы насосной глядя.

А по состоянию на сейчас - какой объем средств освоен?
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.