ВСІ НОВИНИ:

Міський голова Покрова зустрівся зі спостерігачами ОБСЄ

Вчора, у рамках робочого візиту до Покрова, відбулася зустріч міського голови Олександра Шаповала з групою Дніпропетровського офісу Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. У розмові, що тривала за форматом круглого столу, взяли участь профільні заступники міського голови.

 Міський голова Покрова зустрівся зі спостерігачами ОБСЄ

Об’єктивність, неупередженість та прозорість, - такими є головні принципи роботи місії, основне завдання якої – моніторинг ситуації на місцях, забезпечення миру, стабільності і безпеки в Україні, сприяння конструктивному діалогу.
 
Саме у форматі відкритого спілкування тривала зустріч, у ході якої обговорювалися питання налагодження системного довгострокового співробітництва, інвестиційні перспективи міста, піддали аналізу поточну суспільно-політичну, економічну ситуації. Щодо останнього, міський голова окреслив шляхи взаємодії з провідними підприємствами, зокрема містоутворюючим – ПАТ «ОГЗК». Говорячи на тему безпеки, торкнулися змін у правоохоронній системі, реорганізації з наступним скороченням працівників, що не могло не позначитися на загальній криміногенній ситуації в місті.
 
Окремо йшла мова про підтримку воїнів АТО, допомогу внутрішньо-переміщеним особам.
Цікавили представників ОБСЄ і перспективи розвитку соціальної сфери – медицини, освіти. Міський голова зазначив, що сьогодні створено умови для ефективної роботи, прийняття рішень, для забезпечення нормальної життєдіяльності міста. Влада іде шляхом збереження розгалуженої соцсфери, орієнтуючись на потреби містян.
 
Олександр Шаповал визначив пріоритетні напрямки діяльності, розповівши про проекти, які вдалося реалізувати і планується впровадити найближчим часом. У свою чергу спостерігачі висловили надію на подальшу плідну співпрацю та взаємодію.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.