ВСІ НОВИНИ:

На прийомі у міського голови з питань сфери ЖКГ, надання матеріальної допомоги, оформлення субсидій та поліпшення житлових умов

4 липня у приміщенні міської ради міським головою Андрієм Фісаком проведено прийом громадян з особистих питань. 
У своїх зверненнях мешканці міста переважно порушували питання, що стосувалися сфери ЖКГ, надання матеріальної допомоги, оформлення субсидій та поліпшення житлових умов.
 
Були й питання, що стосувалися встановлення індивідуального опалення за рахунок місцевого бюджету. 

До міського голови звернулась пенсіонерка, а разом із нею Олександр Тихон, який допомагає жінці розібратися із склавшоюся ситуацією.

 На прийомі у міського голови з питань сфери ЖКГ, надання матеріальної допомоги, оформлення субсидій та поліпшення житлових умов

Так, нікопольчанці, що звернулась до очільника міста було виділено з бюджету міста 4445,03 грн. на однокімнатну квартиру для встановлення індивідуального опалення. Але в одній із приватних фірм, яка займається встановленням електричного опалення пенсионерці, після виконаних робіт сказали, що суми, яку їй виділили з бюджету не вистачає на оформлення документації і виставили жінці рахунок у розмірі 5500 грн., що звичайно, перевищує ліміт наданих їй коштів. 
 
Міський голова Андрій Фісак дав доручення профільному заступнику провести робочу нараду із ліцензованими фірмами і розібратися у даній ситуації.
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.