ВСІ НОВИНИ:

Вбивця буде сидіти

Марганецьким відділом Нікопольської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у суді в кримінальному провадженні стосовно 34 - річного  громадянина України за фактом умисного вбивства         (ч. 1 ст. 115 КК України). 

Встановлено, що зловмисник тривалий час проживав з донькою потерпілої, яка не витримавши постійного п’янства та не бажання чоловіка працювати, покинувши його виїхала за кордон. 
 
Ображений чоловік всю злість та ненависть зганяв на матері коханої та в смс повідомленнях погрожував вбити останню, якщо дівчина  не повернеться в Україну. 
 
Так, в серпні 2015 заливши своє горе оковитою, зловмисник  прийшов до будинку де проживала колишня свекруха та наніс їй більше 10 ударів від яких остання померла.  
 
Незважаючи на всю сукупність доказів, свою вину зловмисник не визнав та на протязі всього судового розгляду висував версії щодо непричетності до вбивства та здійснення тиску на нього з боку працівників поліції, з метою уникнути відповідальності за вчинений злочин. У свою чергу, прокурором прокуратури вину останнього повністю доведено та запропоновано призначити покарання у виді позбавлення волі строком на 13 років
 
В червні 2016 вироком Марганецького міськрайонного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та призначено покарання у виді 11 років позбавлення волі та задоволено цивільний позов потерпілої на суму 100 000 гривень.

Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури   Семенова Н.Ю. 

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Копчик С. 4 июля 2016 14:19
Жаль, что дошло до смерти...Но наверное, до этого не раз были заявления в милицию о том, что он угрожал и дебоширил...Так маленькое не наказанное преступление перерастает в убийство.. Сколько у нас не сажают за мелкое хулиганство? Отобрали допустим не дорогой телефон у ребёнка хулиганы, а реакции со стороны полиции нет...Тогда либо, хулиганы, веря в безнаказанность пойдут далее на грабежи, либо родственники потерпевшего устроят самосуд. В любом случаи, должен работать закон на всех уровнях иначе хаос и самосуд.
  • +2
555 4 июля 2016 20:29
Интересно ,а что с отцом и сыном ,который папу поджидал у суда ,а тому дали сбежать и была супер погоня в Никополь с Марганца..? Посадили ?
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.