ВСІ НОВИНИ:

Сергій Сінілов з Покрова серед чемпіонів Європи

Тренер з дзюдо ДЮСШ управління освіти, наставник олімпійської команди, виходить на татамі аби перемагати.
У останніх числах червня хорватське Порече зустрічало учасників Чемпіонату Європи з дзюдо серед ветеранів. Понад 778 учасників з 37 країн світу, майстри татамі від 30-ти років і більше, змагалися за чемпіонський титул. Збірну України представляли 28 бійців, з них 11- представники Дніпропетровської федерації дзюдо серед яких і наш Сергій Сінілов.
 
Сергій Сінілов з Покрова серед чемпіонів Європи
Сергій Сінілов з Покрова серед чемпіонів Європи

Виступаючи у особистому заліку, групі М3 – 73 кг, він став срібним призером Чемпіонату. Виборов звання чемпіона Європи у командному заліку.
 
Треба зазначити, що команда України фактично повністю складалася зі спортсменів Дніпропетровщини, які залишили за спиною фаворитів ветеранського дзюдо: Францію та Росію, завоювавши 2 золота, 3 срібла та 1 бронзу індивідуального турніру, а також золото командного.
 
Приємно, що серед найсильніших світу наш земляк, який вже не вперше стає чемпіоном ветеранських турнірів і цього разу підтвердив свій статус.
 
Не приховують гордості за Сергія і його колеги.
-Ми щиро вболівали, вірили, що він – переможе, - зазначає директор ДЮСШ Ірина Бакієва, - особливо чекали повернення Сергія його вихованці, котрі теж спостерігали за новинами. В цьому і є покликання тренера: виховувати власним прикладом.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.