ВСІ НОВИНИ:

До тарифу на послуги з водопостачання тепер додали вартість повірки лічильників

З 10-го червня вступив у дію новий тариф на послуги з централізованого постачання води для державного сектору. За словами працівників КП «Нікопольводоканал», новий тариф на зазначені послуги розповсюджуватиметься тільки на споживачів, які розташовані у багатоквартирному житловому фонді.
 
 До тарифу на послуги з водопостачання тепер додали вартість повірки лічильників

Це - мешканці багатоповерхівок, а також бюджетні організації, юридичні особи та приватні підприємці, які використовують внутрішньобудинкові системи. Для таких категорій абонентів ціна на воду зросла на 93 копійки і коштує 10 гривень 65 копійок (із них водопостачання – 4 гривні 47 копійок, водовідведення – 6 гривень 18 копійок). 
 
Як стверджує начальник служби збуту та абонентського обліку КП «Нікопольводоканал» Андрій Журба, мешканці державного сектору не будуть сплачувати окрему вартість за процедуру повірки лічильників, яку необхідно здійснювати кожні 3-4 роки в залежності від типу приладу. Працівники водоканалу зобов’язані здійснювати цю процедуру за власний кошт і слідкувати за її термінами. 
 
На даний момент 9060 абонентів багатоквартирних будинків не повірили прилади обліку води, і вже можуть робити це за рахунок сплати нового тарифу. Наразі триває закупівля необхідного обладнання для того, щоб водоканал мав можливість виконувати повірку своїми силами. На це з місцевого бюджету виділено більше 200 тисяч гривень.
 
Новий тариф також стосуватиметься і тих споживачів, які не користуються приладами обліку води. А на мешканців приватного сектору такі нововведення не розповсюджуватимуться. 
 
Більш докладну інформацію з питань нового тарифу та повірки приладів обліку води ви можете дізнатись, зателефонувавши за вказаними номерами: 3-75-83, 3-34-00, (068) 857 52 01, (095) 129 63 84 – для населення; 3-38-11 – для юридичних осіб та приватних підприємців.
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Arta 19 июня 2016 06:07
Водоканал за завышенные тарифы купил ТОКАРЮ "тойоту", а действующему хватит и на "лексус".Молчим дальше..?!. Так,кто "вата" мы или россияне.
  • +2
kam4ekoid 21 июня 2016 22:37
давайте посчитаем. в среднем 10 кубов использует семья. по 93 коп это 9.3 гр в месяц . в год уже 111.6гр. а проверять счетчик ,насколько я помню, раз в 4 года. итак за 4 года у нас получается 446,4 гр. переплаты за поверку счетчика. новый счетчик стоит примерно 250гр. не дохера ли ? кто там такой умный экономист интересно ? нас тупо грабят.может как в старину , колья , вилы и к власти в гости ?
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.